Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gewicht verliezen door rauwe tomaten-komkommers te eten

Voordelen van Frozen Fruit

 1. Verse groenten staan ​​het best bekend om hun vitamine- en mineralengehalte, maar deze voedingsmiddelen zijn meer dan krachtpatsers: ze kunnen ook uw gewichtsverlies stimuleren door het vervangen van calorierijker voedsel en het toevoegen van volume aan uw maaltijden. Met slechts 10 tot 20 calorieën per portie van een half kopje, voegen rauwe komkommers en tomaten vezels, vitamine A en vitamine C toe aan je dagelijkse menu. Het opnemen van deze groenten in een uitgebalanceerd dieet - dat ook andere gezonde voedingsmiddelen omvat - kan je helpen om ongewenste kilo's gezond af te werpen.

Stap 1

 1. Vervang rauwe tomaten en komkommers door calorierijke snacks zoals mueslirepen, kaas, crackers en chips. De lage energiedichtheid van groenten zoals tomaten en komkommers maakt ze meer verzadigend dan voedingsmiddelen die meer vet of koolhydraten per hap bevatten. Door op deze groenten te kauwen wanneer een snackaanval toeslaat, voel je je vol met minder calorieën, waardoor je de hele dag door minder eet. Door ze te combineren met magere eiwitten, zoals gegrilde kipfilet of zwarte bonen, voel je je nog voller na je maaltijd.

Stap 2

 1. Voeg rauwe tomaten en komkommers toe aan uw maaltijden als bijgerecht - en eet ze voordat u op de rest van uw voedsel gaat kauwen. Vanwege hun hoge vezel- en watergehalte voegen deze groenten caloriearm volume toe aan uw maaltijden, waardoor u snel vol raakt en u minder snel zult genieten van het hoofdgerecht.

Stap 3

 1. Eet rauwe tomaten en komkommers met een caloriearme dip of saladedressing. Door deze groenten te combineren met andere smaken, help je variatie aan je menu en voorkom je verveling van smaakpapillen. Bestrooiing van gesneden tomaten en komkommers met kruiden zoals koriander kan je ook helpen smaakvolle, caloriearme variaties aan je dagelijkse voeding toe te voegen. Door te kiezen voor smakelijke groentegerechten in plaats van items met een hoger caloriegehalte, verlaagt u uw energie-inname voor de dag.

Stap 4

 1. Bewaar een doorzichtige container met gesneden tomaten en komkommers op een zichtbare plaats in uw koelkast. Wanneer honger toeslaat, triomfeert gemak vaak over dieetovertuigingen. Je zult meer kans hebben om de calorierijke snacks te passeren en de groenten te pakken als ze al zijn bereid en op een toegankelijke plek.

Stap 5

 1. Verminder de hoeveelheid calorierijke vullingen die u in sandwiches gebruikt - zoals vlees, kaas en mayonaise - en voeg in plaats daarvan extra plakjes rauwe tomaat en komkommer toe. Dit verlaagt het caloriegehalte van je sandwich en zorgt tegelijkertijd voor smaak, voeding en een bevredigende crunch.

Stap 5

 1. Low-calorie dip of dressing

 2. Doorzichtige plastic bakjes

Stap 5

 1. Zoek bij het selecteren van tomaten om rauw te eten die volledig rood, stevig en licht aromatisch zijn; vermijd tomaten die gekneusd zijn of groene of gele vlekken hebben. De best smakende komkommers zijn over het algemeen rijk groen van kleur, hebben geen zachte plekken en puilen niet uit in het midden. Hoewel deze groente van nature weinig calorieën en vet bevat, kan het combineren met vetrijke verbanden of andere calorierijke ingrediënten hun caloriearme voordelen teniet doen. Sporten en een algeheel uitgebalanceerd dieet zijn belangrijk voor het bereiken en behouden van uw gezondheidsdoelen. Voor de beste resultaten bij het afvallen, vertrouw niet alleen op groenten om u te helpen gewicht te verliezen.

Stap 5

 1. Was uw tomaten en komkommers altijd voordat u ze consumeert. Rauwe groenten kunnen ziekteverwekkers bevatten die je ziek maken. Hoewel rauwe tomaten en komkommers veel vitamines bevatten, bevatten deze voedingsmiddelen weinig eiwitten, essentiële vetzuren, calcium, ijzer en andere belangrijke voedingsstoffen. Probeer niet een dieet te eten dat alleen tomaten en komkommers bevat.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407