Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gewicht verliezen Koreaans eten eten

Stap 6

 1. Om elke week een pond te verliezen, moet u 500 calorieën minder consumeren dan uw lichaam elke dag verbrandt, zegt de American Council on Exercise of ACE. Terwijl aërobe oefeningen en krachttraining het calorieverbrandingspotentieel van uw lichaam kunnen vergroten, kan het veranderen van uw dieet een dramatisch effect hebben op gewichtsverlies. De Koreaanse keuken, rijk aan magere groenten, zeevruchten, tofu en granen, kan u helpen uw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken.

 2. Overleg altijd met uw arts voordat u begint met een afslankprogramma.

Stap 1

 1. Begin met soep zonder noedels met zeevruchten of tofu, maar kijk uit voor de stukjes buik van varkensvlees die vaak in de schaal drijven voor extra smaak.

Stap 2

 1. Sla de noedelschotels over, zoals pittige koude noedels of rijstnoedels, omdat ze calorierijk zijn en bewerkte eenvoudige koolhydraten bevatten. Bestel in plaats daarvan bruine rijst als koolhydraat.

Stap 3

 1. Eet korte ribben, kip of zeevruchten in de Koreaanse barbecuerestaurants in plaats van de populaire en vette varkensbuik genaamd samgyeopsal. Sla de bijgerechten over, die vaak vol zitten met suiker.

Stap 4

 1. Vul de overvloedige bijgerechten op die worden geserveerd met de meeste traditionele Koreaanse gerechten. Velen bestaan ​​uit ingemaakte of gefermenteerde groenten met weinig vet en calorieën. ACE beveelt het eten van een grote verscheidenheid aan groenten en fruit aan om af te vallen.

Stap 5

 1. Proef kimchi of pittige gefermenteerde kool bij uw Koreaanse maaltijden. Naast een hoog gehalte aan vitamine A, B en C, is Kimchi vrijwel vetvrij en zit vol met vezels om je langer vol te voelen. Volgens Health.com kan het eten van kimchi de spijsvertering bevorderen en schimmelinfecties of de groei van kankercellen voorkomen.

Stap 6

 1. Drink groene thee in plaats van bier of soju, een gewone en goedkope Koreaanse alcohol. De meeste Koreaanse restaurants serveren gratis groene thee, en de chemicaliën in groene theebladeren kunnen je metabolisme verhogen en vet verbranden, volgens het University of Maryland Medical Center.

Stap 6

 1. Koreaans eten wordt traditioneel geserveerd in familiestijl, dus één bestelling kan meer dan één portie vertegenwoordigen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407