Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gewicht verliezen met een grote lunch zonder diner

LES # 4 - PRAKTIJKHEID

 1. Intermitterend vasten is een effectief hulpmiddel voor gewichtsverlies dat door veel mensen wordt gebruikt. Het is een uitstekend hulpmiddel voor gewichtsverlies voor mensen die moeite hebben met portiecontrole of die zelfdiscipline bestrijden. Intermitterend vasten is ook een goede keuze voor mensen die de neiging hebben om meer aan voedsel te denken terwijl ze op dieet zijn, omdat het intermitterende vastenproces zo eenvoudig is dat er niets te plannen is.

Stap 1

 1. Begin met een gezond ontbijt. Of u nu normaal ontbijt eet of niet, als u van plan bent om af te vallen door een grote lunch en geen diner te eten, verhoogt het eten van een vullend ontbijt uw kans op succes aanzienlijk. Streef naar een mix van magere eiwitten, volkoren koolhydraten en gezond vet. Een stuk volkoren toast met notenboter en een appel is een voorbeeld; experimenteer om erachter te komen wat het beste werkt met uw schema en hongerniveau.

Stap 2

 1. Kies uw lunch zorgvuldig. Begrijp niet de fout te geloven dat het eten van een grote lunch een vergunning is om een ​​vette, met vet gevulde ongezonde lunch te eten. Vergeet niet dat deze maaltijd je lichaam tot het ontbijt van morgen moet voeden. Een maaltijd van een hamburger, friet en milkshake klinkt misschien goed, maar het zal je laten verhongeren tegen de tijd dat je thuiskomt van je werk.

Stap 3

 1. Eet veel groenten tijdens de lunch; een soep of salade toevoegen aan je hoofdgerecht is een gemakkelijke manier om dit te doen. Eet magere eiwitten, zoals kip of vis, en volkoren koolhydraten. Een goede lunch die je vol houdt, is om de maaltijd te beginnen met een kom groentesoep; eet dan een stuk gegrilde kip, gestoomde broccoli en een portie bruine rijst; en sluit de maaltijd af met een stuk fruit.

Stap 4

 1. Voeg meer toe aan je lunch als je extra calorieën nodig hebt. Eet een volkorenbroodje, neem wat saus op je kip of besprenkel olijfolie over je broccoli. Het is belangrijk om voedzaam voedsel te eten om aan uw voedingsbehoeften te voldoen.

Stap 5

 1. Tank vol voordat u gaat sporten. Het is belangrijk om uw oefening van tevoren te plannen. Lange periodes gaan zonder te eten kan het moeilijk maken om de energie te hebben om te trainen. Trainen na het ontbijt of voor of na de lunch zal waarschijnlijk de meest comfortabele zijn. Als u 's avonds traint, kunt u te hongerig worden om te slapen en kunt u' s ochtends voor het ontbijt te vraatzuchtig zijn om te sporten.

Stap 6

 1. Leid u 's avonds af. Maak plannen zodat je geen tijd doorbrengt in de keuken of voor de televisie met een zak chips. Lees, verf je nagels of haal je sociale netwerken in. Als je merkt dat je de drang om een ​​snack te eten wilt bestrijden, verander je activiteit dan in iets dat het eten moeilijker maakt, zoals een ontspannend bad nemen of een vriend bellen via de telefoon.

Stap 7

 1. Zorg voor voldoende rust. Laat opblijven maakt het moeilijker om niet te eten. Bovendien tonen onderzoeken zoals gerapporteerd door Dr. Walter Moraes van Universidad Federal Sao Paolo, Brazilië, aan dat het metabolisme daadwerkelijk kan toenemen tijdens de slaap. In het onderzoek van Dr. Moraes uit 2009 verloren de deelnemers drie keer sneller gewicht toen ze sliepen dan wanneer ze wakker in bed lagen.

 2. Zorg voor voldoende rust. Laat opblijven maakt het moeilijker om niet te eten. Bovendien tonen onderzoeken zoals gerapporteerd door Dr. Walter Moraes van Universidad Federal Sao Paolo, Brazilië, aan dat het metabolisme tijdens de slaap zelfs kan toenemen. In het onderzoek van Dr. Moraes uit 2009 verloren de deelnemers drie keer sneller gewicht toen ze sliepen dan wanneer ze wakker in bed lagen.



Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407