Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Glutenvrij leven: 11 recepten voor Thanksgiving-taart

De onderste regel

 1. Thanksgiving zou niet hetzelfde zijn zonder taart. Alleen omdat je coeliakie hebt of glutengevoelig bent, wil nog niet zeggen dat je zonder je favoriete vakantieplezier moet gaan. We hebben enkele van de beste glutenvrije taartrecepten voor je vakantiebakken op een rijtje gezet.

1. Glutenvrije dubbellaags pompoentaart

 1. Laat niemand je vertellen dat glutenvrij eten saai moet zijn! Een weelderige variant op een klassieker, deze dubbeldekker taart gebruikt glutenvrije graham cracker voor de korst en heeft een cheesecake-laag die zich verstopt onder de pompoentaart.

 2. Ontvang het recept!

2. Glutenvrije Franse appeltaart

 1. Franse appeltaart wordt traditioneel geladen met gluten, omdat het vol zit met deeg, met appels erin. Dit recept van Betty Crocker bereikt dezelfde heerlijkheid met een glutenvrije bakmix.

 2. Ontvang het recept!

3. Zoete Aardappeltaart

 1. Als het gaat om Thanksgiving-taart, bent u waarschijnlijk een soort pompoen of zoete aardappel. Als het het laatste is, is deze taart een must-try. Deze korstloze taart is ook een goede optie voor degenen die liever gluten verwijderen in plaats van vervangen.

 2. Ontvang het recept!

4. Bananen Caramel Pudding Pie en taart

 1. Als u iets minder conventioneel wilt gaan, zijn deze individuele taarten geweldige alternatieven voor de norm. Je eerste gedachte zou kunnen zijn dat deze minipasteitjes perfect zouden zijn aan de kindertafel. Maar kinderen zijn niet de enigen die genieten van hun eigen persoonlijke desserts - je moet misschien extra maken.

 2. Ontvang het recept!

5. Veganistische glutenvrije pompoentaart

 1. Wanneer u aanvullende dieetbeperkingen heeft, wordt het vinden van geschikte recepten nog moeilijker. Deze is een publiekstrekker voor degenen die glutenintolerant, veganistisch zijn, en zelfs degenen aan uw tafel die geen beperkingen hebben.

 2. Ontvang het recept!

6. Chocolade Macaroon Pie

 1. Als je een kokosnoot-fan bent, is deze taart iets voor jou. De korst is, zoals de auteurs opmerken, in feite een gigantisch kokosnootmakaronkoekje. De vulling? Alle chocolade. Je kunt de klassieke pompoentaart opgeven voor deze Thanksgiving en niemand zou het merken als deze op tafel ligt!

 2. Ontvang het recept!

7. Mini Pumpkin Pie Tarts

 1. Deze kleine traktaties zouden goed zijn als dessert of zelfs een koffiepauze halverwege de ochtend. Het gebruikt kokosmelk voor de slagroom, waardoor het weer een hit is voor de veganisten rond je tafel.

 2. Ontvang het recept!

8. Pompoentaart met Praline Kokos-Pecannoot

 1. Deze jazzed-up-versie van pompoentaart ziet er een beetje uit met een mix van pecannoten en vlokkenkokosnoot. Het is zowel klassiek als uniek, en omdat het glutenvrij is, is het een winnende combinatie.

 2. Ontvang het recept!

9. Chocolade Zoete Aardappeltaart

 1. Zoete aardappelen hebben zeker hun plaats aan de Thanksgiving-tafel, maar nooit eerder in een dessertmengsel als dit. Deze glutenvrije optie is een heerlijke - en mooie - dessertoptie.

 2. Ontvang het recept!

10. Chocolade Pecantaart

 1. Pecantaart wordt traditioneel geladen met dingen zoals boter en suiker ... en meer suiker. Maar dit alternatief gebruikt dingen zoals melasse, agave en zijdezachte tofu om veel van dezelfde smaak en textuur te leveren met het extra voordeel van vegetarische eiwitten.

 2. Ontvang het recept!

11. Butternut Squash Pie

 1. Zoete aardappelen en pompoenen moeten niet de enige groenten zijn die de Thanksgiving-taartbehandeling krijgen. Dit recept van NPR gebruikt butternut squash als basis en kenmerkende herfstkruiden.

 2. Ontvang het recept!

 3. Zoete aardappelen en pompoenen moeten niet de enige groenten zijn die de Thanksgiving-taartbehandeling krijgen. Dit recept van NPR gebruikt butternut squash als basis en kenmerkende herfstkruiden.

 4. Ontvang het recept!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407