Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe de vader te bepalen op conceptiedatum

Een goed voorbeeld geven

 1. Het is belangrijk om vaderschap van uw ongeboren kind vast te stellen. Hiermee kunt u niet alleen financiële en emotionele steun van de vader zoeken, maar heeft u ook toegang tot juridische en sociale voordelen en een volledige medische geschiedenis voor uw kind. Het kan ook de vader aanmoedigen om de band tussen zichzelf en het kind te maken of te versterken. Bepaling van de conceptiedatum van het kind kan een goede indicatie zijn van wie de biologische vader is, vooral als geslachtsgemeenschap met de verschillende mannen meer dan 10 dagen na elkaar plaatsvond, volgens de American Pregnancy Association.

Stap 1

 1. Een kalender ophalen. Markeer de datum waarop u voor het eerst begon te bloeden vanaf uw laatste menstruatie.

Stap 2

 1. Tel 11 dagen vanaf het begin van uw laatste menstruatie. Dit markeert meestal de tijd dat veel vrouwen de vruchtbare tijd van hun cycli beginnen in te gaan.

Stap 3

 1. Voeg 10 dagen toe vanaf de eerste dag dat u vruchtbaar was. Dit betekent meestal het einde van de vruchtbare periode voor vrouwen met regelmatige menstruatiecycli.

Stap 4

 1. Maak een afspraak voor een echo om de week van de conceptie te schatten. Krijg deze echografie zo snel mogelijk, omdat echo's in het eerste trimester en het begin van het tweede trimester de neiging hebben om een ​​nauwkeurigere schatting van de week van de conceptie te geven. Als de echografie overeenkomt met het tijdsbestek dat u hebt ingesteld met uw kalender, is de kans groter dat het tijdsbestek geldig is, en dat was het moment waarop de conceptie plaatsvond.

Stap 5

 1. Denk aan de dagen gedurende deze periode dat u geslachtsgemeenschap had. Als je binnen deze periode alleen seks hebt gehad met een van de mannen, is hij waarschijnlijk de vader. Als je gedurende deze tijd seks hebt gehad met meer dan één man, is het niet mogelijk om de conceptiedatum te gebruiken om vaderschap vast te stellen en is DNA-onderzoek noodzakelijk.

Stap 5

 1. Vrouwen die tijdens de conceptie de ovulatie volgden, door vruchtbaarheidstekens te volgen of ovulatievoorspellingssets te gebruiken, kunnen een betere indicatie hebben van wanneer de conceptie plaatsvond. Sperma kan ongeveer drie dagen overleven nadat geslachtsgemeenschap heeft plaatsgevonden, volgens het National Women's Health Information Centre, dus elke geslachtsgemeenschap die plaatsvond tijdens de paar dagen voorafgaand aan de eisprong, was mogelijk verantwoordelijk voor de zwangerschap.

Stap 5

 1. Het gebruik van de conceptiedatum om vaderschap vast te stellen is niet zo betrouwbaar of nauwkeurig als DNA-vaderschapstests. Vrouwen moeten vaderschap altijd laten bevestigen door DNA-tests wanneer ze vaderschap voor juridische doeleinden vaststellen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407