Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe u het meeste uit een lang weekend kunt halen

U kunt Thomas Jefferson bedanken voor dit legendarische comfortvoedsel

 1. Lange weekenden zijn de perfecte gelegenheid om eropuit te trekken. Het zou dus bijna crimineel zijn om ze voor de televisie uit te geven.

 2. De sleutel hier is balans. Je hoeft zeker niet elk moment van het lange weekend te plannen. Maar tijd maken voor een paar activiteiten kan je opgeladen en gelukkiger maken als de vakantie voorbij is.

 3. Hier zijn enkele ideeën van experts en door onderzoek ondersteund om het beste uit uw lange weekend te halen en tegelijkertijd uw welzijn tijdens het proces te verbeteren:

1. Geniet van een verblijf.

 1. Natuurlijk, avonturen zoals kamperen kunnen leuk zijn, maar ze vereisen ook veel werk om te plannen. Dit kan leiden tot het tegenovergestelde van ontspannen voelen, zei Bandes. (Tenzij je natuurlijk een hardcore camper bent en je het hele jaar wacht om te gaan. Jij doet het!)

 2. In plaats van een grote reis te maken, raadt ze aan activiteiten uit te proberen die dicht bij uw woonplaats liggen. Een bezoek aan een lokale wijnmakerij, naar de dierentuin gaan of een bezoek brengen aan de waterkant in de buurt zijn allemaal manieren om je batterijen op te laden.

2. Pak een groot project aan.

 1. Een driedaags weekend is een geweldige kans om de "nooit-haalbare" projecten aan te pakken, zei Bandes. Dit kan in de vorm van het schilderen van een kamer, het opruimen van de garage, werken aan de auto of eindelijk rondkomen om uw kast te organiseren met behulp van de Konmari-methode (die wordt geleverd met zijn eigen toegevoegde wellness-voordelen).

3. Organiseer een groepsvergadering.

 1. Nodig familie of vrienden uit voor een maaltijd in het weekend. Een maaltijdgerichte ontmoetingsplaats met je bemanning kan een aantal voordelen met zich meebrengen: niet alleen zijn er psychologische voordelen aan het bakken voor andere mensen, onderzoek toont aan dat het zijn bij een beste vriend kan helpen stress te verminderen.

4. Neem een ​​digitale detox.

 1. Sommige onderzoeken suggereren dat te veel tijd op uw apparaten is gecorreleerd met meer negatieve gedachten, angst en depressie.

 2. Bandes beveelt aan uw telefoon een paar uur of zelfs een halve dag op te bergen. Het loont: af en toe loskoppelen kan de focus verhogen, stress verminderen, de slaapkwaliteit verbeteren en u helpen creatiever te denken.

5. Doe vrijwilligerswerk voor een goed doel.

 1. Maak dit weekend wat tijd vrij, allemaal uit naam van vrijgevigheid.

 2. Een onderzoek uit 2013 wees uit dat mensen die vrijwilligerswerk doen, meer geneigd zijn om hun algehele welzijn en levensvreugde te verbeteren dan mensen die niet altruïstisch zijn. Geven en onzelfzuchtigheid wordt ook geassocieerd met een lager risico op vroegtijdig overlijden, een sterker huwelijk en verminderde depressie.

6. Slaap inhalen.

 1. Plan wat rust in. Naar schatting 1 op de 3 Amerikaanse volwassenen krijgt regelmatig onvoldoende slaap, volgens een rapport uit 2016 van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention. Goede slaap maakt je geheugen scherper, verbetert je humeur en focus en maakt je geest letterlijk schoon: Neurologische wetenschap laat zien dat goede slaap toxines opruimt die zich in de hersenen ophopen.

7. Plan uw volgende vakantie.

 1. Het gelukkigste deel van vakantie is niet noodzakelijkerwijs de vakantie zelf: onderzoek toont aan dat welzijn verbetert met de anticipatie voor vertrek. Gebruik een paar uur gedurende het driedaagse weekend om jezelf op te pompen voor de volgende grote reis die je wilt maken. Zoek naar locaties, plaatsen om te verblijven, hoeveel het kost en wat u mogelijk moet opslaan om te gaan.

8. Ga dansen.

 1. Een beweging onderbreken is niet alleen leuk - het is eigenlijk heel goed voor je gezondheid. Dansen draagt ​​bij aan een gezond hart, verbetert het uithoudingsvermogen, versterkt botten en spieren en houdt ziekten op afstand.

 2. U hoeft ook geen Fred Astaire te zijn. Verhoog de beats in uw woonkamer, grijp uw partner, kinderen of ga ervoor solo. Je hebt weinig meer nodig dan je favoriete nummer om iets goeds voor je lichaam te doen, en laten we echt zijn, laat het gewoon los. Hier zijn enkele vrolijke deuntjes die kunnen helpen om het dansfeest op gang te brengen.

9. Optimaliseer uw back-to-work-plan.

 1. Veel mensen voelen zich na een paar dagen buiten kantoor gestrest door hun werkdruk. Het is eigenlijk een belangrijke reden waarom Amerikanen zeggen dat ze niet willen opstijgen. Maar door uw taken te stroomlijnen, kunt u zich sterker voelen teruggaan naar uw werk in plaats van angstig te zijn.

 2. Maak wat tijd vrij om u te organiseren op de dag voordat u het kantoor weer op gaat. Maak een lijst van taken met hoge prioriteit om voor het eerste te zorgen, zodat je de grond op kunt rennen - en vernieuwd.

 3. Want echt verfrist voelen is het hele punt van genieten van een lang weekend.

 4. "Vanuit productiviteitsoogpunt [!wil je

 5. Opladen en vernieuwen? Uitdaging aanvaard.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407