Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Keto-boodschappenlijst: recepten, maaltijdplan, Keto-griep, voordelen en meer

 1. Vers geplukt fruit en groenten rechtstreeks van de boerderij of uw eigen tuin zijn van de hoogste kwaliteit.

 2. Als u in de supermarkt winkelt, kan bevroren producten echter gelijk zijn aan, of in sommige gevallen zelfs voedzamer zijn dan verse variëteiten.

 3. Uiteindelijk zijn bevroren groenten en fruit een handig en voordelig alternatief voor verse opties.

 4. Het is het beste om een ​​mix van verse en diepvriesproducten te kiezen om ervoor te zorgen dat u het beste scala aan voedingsstoffen krijgt.

Uw boodschappenlijst

 1. Het is gemakkelijk om geïntimideerd te raken bij het starten van een nieuw dieet. Een veel voorkomende hobbel op de weg is vaak niet weten waar te beginnen. Maar als je hier bent, heb je de eerste stap naar beneden: luisteren naar je lichaam en de zoektocht starten naar hoe je je gezondheid en welzijn kunt verbeteren!

 2. Een van de beste manieren om u op uw gemak te voelen in uw nieuwe routine is met een bonafide boodschappenlijst die gemakkelijker te onthouden is dan uw eigen telefoonnummer. Dit is een nietje voor elke beginner die een basis van heerlijke snacks en betrouwbare recepten nodig heeft. Vooral met het ketodieet.

Basisprincipes van een keto-mand

 1. Je hebt waarschijnlijk veel gezoem gehoord rond het keto-dieet. Maar is de overgang naar dit nieuwe dieet echt de verandering waard? Net als elk ander dieet vereist keto discipline en toewijding, maar het heeft ook zeer specifieke vereisten om koolhydraatarm, matig eiwitrijk en vetrijk te zijn.

 2. Een nieuw dieet is een verstoring van uw normale, dagelijkse routine - maar als u uw nieuwe routine als een "gedoe" blijft beschouwen, dan zal uw nieuwe levensstijl ook als een aanvoelen. En waar is het plezier daarin?

 3. Onze eenvoudige boodschappenlijst is gebaseerd op heerlijke recepten die uw keto-reis na de eerste week lanceren. Het houdt zich aan de basis, dus je zult je zelfverzekerd en geïnspireerd voelen om door te gaan - op je eigen voorwaarden. Als je eenmaal momentum hebt gekregen en een routine hebt ingesteld, zul je de overgang een stuk eenvoudiger vinden dan je denkt.

Zou eruit moeten zien

 1. Voordat u begint met winkelen, verwijdert u verleidelijke koolhydraatrijke items in uw koelkast en voorraadkast, zoals suiker, bewerkte voedingsmiddelen, brood en granen, zetmeelrijke groenten en calorische zoetstoffen zoals honing, jam, gelei, agave nectar, enzovoort.

 2. Hieronder staan ​​de ingrediënten waaruit een kruideniersmand voor beginners in Keto bestaat voor onze go-to-keto-recepten. We raden aan om de producten en eiwitten te verdubbelen, zodat je thuis je eigen creaties kunt maken!

Eenvoudige, betaalbare recepten voor keto

 1. Deze vijf recepten zijn eenvoudig, gemakkelijk te bereiden en boordevol smaak - waardoor u na elke maaltijd helemaal tevreden bent. Je herkent sommige ervan misschien ook als die je al thuis aan het eten bent (alleen met minder koolhydraten).

 2. We wilden ervoor zorgen dat deze recepten bekend, kosteneffectief en een soepele overgang naar de keto-levensstijl waren. Blijf lezen voor een voorproefje van de recepten en hoe ze smaken! Download onze gids voor de volledige recepten.

 3. Pro-tip: elk recept is ingesteld om twee porties te maken, behalve de dikke bommen, die er vier maken. Voor degenen onder u die van maaltijdbereiding houden, hebben wij u gedekt. Dubbel of verdrievoudig de recepten, bereid ze in een weekend voor en kijk nooit terug.

 4. Dit gerecht is een uitstekend diner! Je kunt het in 30 minuten opkloppen, of het van tevoren bereiden en tot een maand voor gebruik invriezen.

 5. Calorieën: 365,4 per portie (2 porties)

 6. Voor een rustige nacht in, is deze loempia in een kom een ​​winnaar. Het beste is dat je het van tevoren kunt voorbereiden en er de hele week op kunt kauwen! Het kan maximaal een week in de koelkast of een maand in de vriezer worden bewaard.

 7. Calorieën: 386,95 per portie (2 porties)

 8. Deze salade is heerlijk en zal zeker een nietje in uw huishouden worden. Het kan sneller in elkaar worden gegooid dan om de hoek worden gehaald en bewaart het goed in de koelkast als je het wilt klaarmaken voor een week lunch.

 9. Calorieën: 448,44 per portie (2 personen)

 10. Een nietje voor het ontbijt voor iemand die onderweg is of voor iemand die wat extra voedingsstoffen in zijn woensdagochtend wil stoppen. Deze eiermuffins zullen zeker volstaan. Ze kunnen in het weekend van tevoren worden gemaakt, dus het enige wat je hoeft te doen is pakken en gaan, en ze blijven tot een week goed in de koelkast.

 11. Calorieën: 460.68 per portie (serveert 2)

 12. Het verkrijgen van voldoende vetten tijdens keto kan een uitdaging zijn - dat is waar dikke bommen komen om te spelen. Je kunt deze de hele week snel bereiden als snackoptie. Verdubbel of verdrievoudig dit recept en bevries het totdat je klaar bent voor gebruik - of maak een kleine batch om het verlangen naar suiker te beteugelen.

 13. Calorieën: 429.6 per portie (voor 4 personen)

Vroege keto-bijwerkingen bestrijden

 1. Hoewel dit dieet voor sommige mensen nuttig kan zijn, zijn er bijwerkingen die u een paar dagen kunt tegenkomen bij het eten van keto. Een daarvan is de "keto-griep."

 2. Voor veel mensen duren deze symptomen slechts enkele dagen, niet zoals een echte griep. Als ze dat echter blijven doen of als je je niet goed voelt, luister dan naar je lichaam en stop het dieet.

 3. Sommige symptomen die mensen vaak ervaren zijn:

 4. Deze symptomen zijn een teken dat uw lichaam overgaat en gewend raakt aan ketose.

 5. Om deze symptomen te bestrijden (of te minimaliseren), kan versoepeling van het dieet een goede plek zijn om te beginnen.

 6. Je kunt twee tot drie dagen per week koolhydraten proberen totdat je helemaal klaar bent om het keto-dieet te benaderen. Sommige mensen houden het bij het carb-fietsen omdat ze het nuttig voor hen vinden. Maar iedereen is anders - dus let op je lichaam en op wat het beste voor jou werkt.

Alles over de voordelen van keto

 1. Wist je dat het ketogeen dieet al bijna 100 jaar bestaat en oorspronkelijk werd gemaakt voor mensen met epilepsie door onderzoekers van het Johns Hopkins Medical Center?

 2. Naast het helpen van mensen met epilepsie, zijn er veel andere voordelen van het keto-dieet. Het is bekend dat het het risico op diabetes type 2 vermindert door hormonen zoals insuline te verminderen. Insuline speelt een sleutelrol bij de ontwikkeling van niet alleen diabetes, maar een overvloed aan andere gezondheidsproblemen, zoals hart- en vaatziekten en beroertes.

 3. Door deze specifieke manier van eten te volgen, ziet u mogelijk verbeteringen in uw bloeddruk, insulinesecretie en postprandiale glycemie. Natuurlijk moet er nog meer onderzoek worden gedaan naar de langetermijneffecten van het keto-dieet op de gezondheid.

 4. Een ander voordeel van het keto-dieet is gewichtsverlies - wat sneller kan gebeuren dan je zou verwachten als je problemen hebt met gewichtsbeheersing. En dit dieet laat je niet meerdere keren je koelkast openen, op zoek naar voedingsmiddelen die lege calorieën of verwerkte ingrediënten bevatten.

 5. Praat met uw arts of werk samen met een diëtist om erachter te komen of het keto-dieet geschikt is voor u.

 6. Wie zou geen keto-dieet mogen volgen?

 7. Het is altijd belangrijk om uw arts te raadplegen voordat u met een extreem dieet begint. De volgende mensen zouden geen keto-dieet moeten volgen:

Maak je eigen keto-reis

 1. Nu u de voordelen van het keto-dieet begrijpt en wat u kunt verwachten, downloadt u onze gids (inclusief volledige recepten en boodschappenlijst) en gebruikt u onze smakelijke recepten om uw nieuwe levensstijl op te starten.

 2. Deze ingrediënten zijn geselecteerd op flexibiliteit, betaalbaarheid en gemak - wat betekent dat als u uw eigen voedzame, ketovriendelijke recepten wilt maken, dat kan! Zolang u zich aan deze boodschappenlijst houdt, kunnen uw maaltijden ketovriendelijk zijn.

 3. Zodra je het eten van keto onder de knie hebt, moedigen we je aan om je eigen recepten te maken. De beste manier om je aan een dieet te houden, is om het plezierig te maken - maar nog belangrijker: helemaal van jou. De mogelijkheden zijn eindeloos nu je het gereedschap hebt. Veel succes en veel plezier ermee!

 4. Download het e-boek

 5. Ayla Sadler is een fotograaf, styliste, receptontwikkelaar en schrijver die heeft samengewerkt met veel van de toonaangevende bedrijven in de gezondheids- en welzijnsindustrie. Ze woont momenteel in Nashville, Tennessee, met haar man en zoon. Als ze niet in de keuken of achter de camera is, kun je haar waarschijnlijk met haar kleine jongen door de stad zien sjouwen. Je kunt hier meer van haar werk vinden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407