Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kippensoep met kipfilet maken

Vitaminen en mineralen

 1. Kippensoep is zowel gemakkelijk te assembleren als bekend voor het verlichten van verkoudheidssymptomen en voor het kalmeren van bijna elk type ziel. Je kunt het maken met een magere kipfilet door het eerst in de bouillon te koken, het vervolgens in stukjes te hakken en weer in blokjes toe te voegen. Door traditionele noedels te vervangen door groenten, krijg je niet alleen een uitbarsting van kleur en voeding bij elke hap, maar verminder je ook koolhydraten met een hoge dichtheid.

Stap 1

 1. Combineer de kippenbouillon en de kipfilet in een grote pan op middelhoog vuur. Zodra de bouillon kookt, zet je het vuur op middelhoog en laat je het 20 minuten zachtjes sudderen of totdat de kip goed gaar is. Test op gaarheid door een snee in het dikste deel van de borst te maken. Als de sappen helder worden, is de borst klaar. Als een gezondere optie, gebruik natriumarme, vetvrije bouillon.

Stap 2

 1. Haal de kipfilet uit de bouillon en leg deze opzij om af te koelen terwijl u de groenten bereidt. Hak een selectie verse groenten en voeg ze toe aan de bouillon. Sommige smaakvolle keuzes zijn wortelen, selderij, champignons, boerenkool, prei en sperziebonen.

Stap 3

 1. Voeg kruiden toe aan de bouillon. Als je in de stemming bent voor een traditionele kippensoepsmaak, voeg dan eenvoudige kruiden zoals uienpoeder, zout en peper naar smaak toe. Als een aromatische infusie aantrekkelijker is, strooi basilicum, rozemarijn, tijm, salie of dragon in de bouillon.

Stap 4

 1. Laat de groenten en kruiden in de bouillon gedurende 10 minuten sudderen terwijl u het borstvlees van het bot snijdt. Snijd het in hapklare stukjes en voeg het toe aan de pot. Als het vlees heet is, is de soep klaar om te serveren.

Stap 4

 1. Kippenbouillon

 2. Kipfilet zonder vel (met bot)

 3. Snijplank

 4. Kruiden en kruiden

Stap 4

 1. Om uw bouillon schoon te houden, verwijdert u het schuim dat tijdens het koken uit de kipfilet is verwijderd.

 2. Fleur de smaak van de soep op door een eetlepel citroensap of 1/4 kopje witte wijn aan de bouillon toe te voegen.

Stap 4

 1. Om elke kans op bacteriële kruisbesmetting te voorkomen, gebruikt u aparte snijplanken voor het gevogelte en de groenten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407