Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Koken met ingeblikte champignons

Voorbereidingstips

 1. Ingeblikt voedsel is een handige en goedkope manier om fruit en groenten aan uw dieet toe te voegen, en hun rijke textuur maakt ze een goede vleesvervanger in vegetarische recepten. Het gebruik van ingeblikte champignons kan een kleine hoeveelheid vezels en andere voedingsstoffen - waaronder ijzer-, magnesium- en B-complexvitaminen - toevoegen aan uw favoriete recepten. Als je recept een pond champignons vraagt ​​en je liever de ingeblikte versie gebruikt, vervang dan een 6 oz. kan voor eenzelfde bedrag. De opties voor het toevoegen van champignons in blik worden alleen beperkt door uw verbeelding. Pak een blikje of twee de volgende keer dat je naar de supermarkt gaat, en word creatief.

Stap 1

 1. Open uw blik champignons met een blikopener.

Stap 2

 1. Gooi de inhoud van het blik in een klein vergiet. Spoelen met koud water.

Stap 3

 1. Giet de champignons twee tot drie minuten af, of totdat al het sap en het water zijn weggelopen.

Stap 4

 1. Hak de champignons indien nodig in hapklare stukjes.

Stap 5

 1. Voeg de uitgelekte champignons toe aan uw recepten. Neem wat op in je favoriete pastasaus-, soep-, stoofpot- of braadpanrecept. Schep wat ingeblikte champignons op een broodje gegrilde kaas of een gehaktbal. Verspreid wat bovenop een hamburger of voeg toe aan een gegrilde hotdog. Voeg wat ingeblikte champignons toe aan gegrild vlees of geroosterde kip of schud wat op een gegooide groene salade.

Stap 6

 1. Bak de champignons twee tot drie minuten in een kleine hoeveelheid olijfolie als alternatieve manier om met ingeblikte champignons te koken. Serveer ze als een voedzaam bijgerecht bestrooid met verse peterselie.

Stap 6

 1. Ingeblikte champignons

 2. Klein vergiet

 3. Snijplank

 4. Scherp mes

 5. Verse peterselie

 6. Kleine bakpan

Stap 6

 1. Ingeblikte champignons zijn heel of in plakjes. Beide rassen smaken hetzelfde. Ingeblikte champignons kunnen worden gecombineerd met gebakken uien en jalapenos als een nieuwe en andere vulling voor zachte taco's. Bestrooi met gehakte tomaten en geraspte sla en serveer warm. Leg champignons in blik in je favoriete lasagne-recept. Dit kan bulk toevoegen aan uw recept of een deel van het vlees vervangen door een recept met minder verzadigd vet. Als verse champignons te duur zijn, probeer dan de helft van wat je nodig hebt voor je recept te vervangen door champignons in blik om de kosten van je maaltijd te verlagen.

Stap 6

 1. De meeste merken champignonconserven hoeven niet te worden gekookt. Ze worden gekookt vóór het conserven, maar kunnen rubberachtig worden als ze te lang worden gekookt. Voeg ze toe aan recepten aan het einde van het bereidingsproces als je het een probleem vindt.

 2. Ingeblikte champignons bevatten veel natrium - elke kop bevat 663 milligram of meer dan een derde van uw dagelijkse limiet. Zoek naar natriumarme soorten ingeblikte champignons of gebruik in plaats daarvan verse.

 3. De meeste merken champignonconserven hoeven niet te worden gekookt. Ze worden gekookt vóór het conserven, maar kunnen rubberachtig worden als ze te lang worden gekookt. Voeg ze toe aan recepten aan het einde van het bereidingsproces als je het een probleem vindt.

 4. Ingeblikte champignons bevatten veel natrium - elke kop bevat 663 milligram of meer dan een derde van uw dagelijkse limiet. Zoek naar natriumarme soorten ingeblikte champignons of gebruik in plaats daarvan verse.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407