Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kun je cake eten en afvallen?

Overwegingen

 1. Als je je cake wilt hebben en deze ook wilt eten, maar je nog steeds zorgen maakt over gewichtsverlies, wanhoop dan niet. Het is heel goed mogelijk om te genieten van de zoete dingen in het leven, zoals een heerlijke cake, terwijl je nog steeds gewicht verliest. Helaas kun je niet gewoon de hele dag blijven liggen en chocoladesuikerglazuur eten, hoewel regelmatige lichaamsbeweging, het nemen van verstandige beslissingen over de hoeveelheid cake die je eet en aandacht besteden aan de totale calorie-inname van je dieet je zal helpen de kilo's buiten te houden.

Stap 1

 1. Eet halverwege de dag zwaarder voedsel, zoals cake, en eet dan een licht diner, suggereert Dr. Gabe Mirkin, een praktiserend arts, radiopresentator en auteur van de boek "The Healthy Heart Miracle." Als u laat op de dag zware maaltijden eet, kunt u zwaarder worden omdat uw lichaam overdag geen tijd meer heeft om de calorieën te verbranden, zegt Mirkin.

Stap 2

 1. Eet veel vers fruit en groenten, die een lage energiedichtheid hebben, wat betekent dat ze weinig calorieën bevatten, maar waardoor u zich langer vol voelt, zegt MayoClinic.com. Door veel groenten en fruit in je dieet op te nemen, kun je minder calorieën consumeren en toch tevreden zijn na de maaltijd.

Stap 3

 1. Eet cake in matige hoeveelheden na een maaltijd, niet in plaats van een maaltijd, adviseert gewichtsverlies expert Deirdra Price, auteur van het boek "Healing of the Hungry Self." Prijs definieert een gematigde hoeveelheid als alles wat je in de palm van je hand past.

Stap 4

 1. Let op uw calorie-inname en houd een voedingsdagboek bij. Volgens de Calorie Controle Raad heeft afvallen minder te maken met wat voor soort voedsel je eet en meer met het aantal calorieën dat je consumeert. Tel je dagelijkse calorie-inname op en probeer deze op ongeveer 1.400 tot 2.000 calorieën per dag te houden.

Stap 5

 1. Vervang vetarme ingrediënten of caloriearme zoetstoffen in de cake en andere voedingsmiddelen die u eet. Volgens Dr. George Blackburn kan het slechts een kleine 100 calorieën per dag snijden door kleine substituties. '' Die 100 calorieën tellen op tot 10 pond per jaar. Kleine veranderingen in de calorie-inname kunnen leiden tot kleine maar zinvolle gezondere gewichten ", zegt Blackburn.

Stap 6

 1. Train regelmatig om calorieën te verbranden, gewicht te verliezen en weg te houden. Volgens de richtlijnen ontwikkeld door het American College of Sports Medicine en de American Heart Association, moet je vijf dagen per week 60 tot 90 minuten matig intensieve lichamelijke activiteit doen om af te vallen of gewicht te verliezen. "Matige intensieve lichamelijke activiteit betekent hard genoeg werken om je hartslag te verhogen en zweet te breken, maar toch in staat zijn om een ​​gesprek te voeren", adviseert het American College of Sports Medicine.

Stap 7

 1. Neem deel aan fysieke activiteiten die u leuk vindt, zodat sporten niet als een hele klus voelt. Ga fietsen, zwemmen, joggen of speel tennis of andere sporten. Betrek familie of vrienden bij uw trainingsroutine om de ervaring leuker te maken.

Stap 7

 1. U hoeft 60 tot 90 minuten niet in één blok te sporten, adviseert het American College of Sports Medicine. Als het beter werkt met uw schema, kunt u fysieke activiteit verspreiden in kleinere periodes gedurende de dag.

Stap 7

 1. Eet niet te veel als het op cake aankomt. Verwen uw verlangens zonder overboord te gaan.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407