Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kunnen honden datums eten

Kunnen honden datums eten

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 30 augustus 2018

 2. Hondeneigenaar die regelmatig dadels eet, vraagt ​​u zich misschien af ​​wat er gebeurt als honden dadels eten. Het geven van menselijk voedsel aan je hond is iets dat elke hondeneigenaar op een bepaald moment doet, maar het is belangrijk om te weten of wat je aan je hond geeft veilig is, omdat sommige voedingsmiddelen giftig of zelfs dodelijk kunnen zijn! Eval (ez_write_tag ([! [!336280

Kunnen honden datums eten?

 1. Als uw hond een date van uw bord steelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over ernstige bijwerkingen. Datums zitten eigenlijk boordevol voedingsstoffen, waaronder vitamine A, B-vitamines, kalium, calcium, magnesium, zink en koper, evenals goede hoeveelheden voedingsvezels en een aanzienlijke hoeveelheid koolhydraten (suikers). Datums worden als zeer gezond beschouwd voor menselijke consumptie, en omdat ze geen opmerkelijke toxines of gevaarlijke actieve ingrediënten missen, is het ook goed voor uw hond om af en toe dadels in hun dieet te hebben.

 2. Nu moet een gezond dieet voor een hond al in al hun voedingsbehoeften voorzien, dus het menselijke voedsel moet altijd worden gezien als een traktatie of een supplement, niet als vervanging van een dieet of nietje. Matiging is belangrijk in alle menselijke voeding die u aan uw huisdieren geeft, net als aandachtig letten op de reactie van uw hond wanneer u hem voor de eerste keer voedsel geeft.

 3. Er zijn enkele bijwerkingen waar u op moet letten, omdat deze kunnen wijzen op een allergie of een overmatige hoeveelheid datumconsumptie. Het hoge vezelgehalte kan bij uw hond diarree of maagklachten veroorzaken als ze meer dan een paar dadels eten. Bovendien bevatten de dadels vrij veel suiker, dus diabetische honden mogen geen dadels krijgen. Ten slotte zijn de putten in datums niet noodzakelijk giftig, maar ze vormen wel een verstikkingsgevaar, vooral als je een kleine hond hebt. Verwijder altijd de kuilen als u een date geeft aan uw hondgenoot.

Voordelen van datums voor honden

 1. Spijsverteringsprocessen, extra energie en botsterkte, onder andere. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Boost Energy

 1. Als een goede bron van geconcentreerde koolhydraten zorgen dadels voor een geweldige energieke traktatie voor je hond, vooral als ze ouder worden.

Botsterkte verbeteren

 1. Datums bevatten nogal wat mineralen, waaronder ijzer, zink, koper, magnesium en calcium. Hoewel honden al hun noodzakelijke mineralen uit hun normale voeding zouden moeten halen, doet een aanvulling van deze kritieke mineralen af ​​en toe geen pijn.

Hulp bij de spijsvertering

 1. Zoals bij mensen, kan voedingsvezels helpen bij het spijsverteringsstelsel van honden. De vezel helpt de darmen te verplaatsen voor het geval uw hond last heeft van constipatie, terwijl ook de opname van voedingsstoffen wordt verbeterd.

Immuniteit verhogen

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

De gezondheid van het hart verbeteren

 1. Kalium is een belangrijk mineraal voor de cardiovasculaire gezondheid van honden, omdat het kan helpen de bloeddruk onder controle te houden en tegelijkertijd onregelmatige hartslagen voorkomt.

 2. John Staughton is een reizend schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de Universiteit van Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Kalium is een belangrijk mineraal voor de cardiovasculaire gezondheid van honden, omdat het kan helpen de bloeddruk onder controle te houden en tegelijkertijd onregelmatige hartslagen voorkomt.

 4. John Staughton is een reizend schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de Universiteit van Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407