Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kunnen honden kantaloep eten

Kunnen honden kantaloep eten

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 11 juli 2019

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Is het veilig voor honden om meloen te eten?

 1. Gelukkig is voor die hondenbezitters die ook van zomerse meloenen genieten, cantaloupe volkomen veilig voor uw hond om te eten. Meloen is relatief gemakkelijk te verteren en heeft een aantal belangrijke voedingsstoffen, vitamines en mineralen die uw hond ten goede kunnen komen. Cantaloupe is echter een beetje een ongewone vrucht, omdat het vereist kwartering, het verwijderen van de schil en soms het uitscheppen van de kern, die gevuld is met zaden. Na deze voorbereiding kan uw hond echter, zodra de meloen in blokjes is gesneden of in plakjes is gesneden, een stuk of twee hebben.

 2. Honden moeten een volledig en uitgebalanceerd dieet krijgen uit hun eigen voedsel, dus het is niet nodig om het te overdrijven als het gaat om het geven van voedsel voor mensen aan uw hond. Het moet worden gezien als een incidentele beloning, maar niet als een vast onderdeel van hun dieet, tenzij een dierenarts specifiek toestemming geeft of als bepaalde speciale voedingsmiddelen worden gebruikt om een ​​medische aandoening te behandelen.

Is meloen goed voor honden?

 1. Er zijn een paar potentiële gezondheidsvoordelen als honden cantaloupe eten, waaronder mogelijk gewichtsverlies, verbetering van het gezichtsvermogen, bescherming van het immuunsysteem en cardiovasculaire voordelen, onder andere.

Gewichtsverlies

 1. Meloen is een relatief caloriearm tussendoortje dat boordevol voedingsvezels en andere belangrijke voedingsstoffen zit. Voor honden die worstelen met gewichtsproblemen, kan de meloen hen helpen zich vol te voelen, zonder teveel extra calorieën toe te voegen, terwijl de aanwezige vezels hun spijsvertering zullen helpen.

Verbetert het gezichtsvermogen

 1. Caroteen - is rechtstreeks in verband gebracht met een verbeterd gezichtsvermogen voor honden. Hoewel honden al een zeer goed gezichtsvermogen hebben, kunnen, naarmate ze ouder worden, een paar extra stukjes meloen hun ogen een boost geven. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Verhoogt het immuunsysteem

 1. Honden hebben het unieke vermogen om vitamine C in hun lichaam te maken, maar naarmate honden ouder worden, verzwakt dit vermogen, waardoor sommige honden een tekort hebben aan deze essentiële vitamine. Net als bij mensen is vitamine C erg belangrijk voor het immuunsysteem, de groei, ontwikkeling en herstelprocessen van een hond. Een enkel kopje meloen heeft bijna 80% van het vitamine C-gehalte dat een mens nodig heeft, dus een paar blokjes voor je hondvriend zal meer dan genoeg zijn!

Beschermt de gezondheid van het hart

 1. Studies hebben aangetoond dat meloen kan helpen ontstekingen te verminderen en het hart te beschermen, zowel bij mensen als bij honden! Het kaliumgehalte kan helpen bij het functioneren van het hart en de bloedsomloop, terwijl de antioxidanten in deze vrucht de zwelling en gewrichtspijn helpen verminderen, met name voor zeer actieve of oudere honden.

Bijwerkingen van meloen voor honden

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Diarree

 1. Een overmatige hoeveelheid meloen kan leiden tot diarree bij uw pup, omdat de vezel als laxeermiddel kan werken. Het beperken van de inname van uw hond helpt deze onaangename puinhoop te voorkomen. [! 104958 => 1130 = 10!

 1. Cantaloupe bevat een hoog suikergehalte, wat gevaarlijk kan zijn als uw hond een hoog risico loopt of al diabetes heeft. Nogmaals, het beperken van de hoeveelheid is een goede manier om deze problemen te voorkomen.

Verstikkingsgevaar

 1. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

Lees dit volgende:

 1. Er zijn een aantal groenten voor honden, waaronder aardappelen, wortelen, edamame, gekookte asperges, komkommers, sperziebonen, courgette, spinazie en pompoen.

 2. De gezonde vetten in kokosolie kunnen het uiterlijk van de vacht van uw hond verbeteren, de huid beschermen. De aanwezigheid van laurinezuur helpt ook de immuniteit van de hond te vergroten.

 3. Honden kunnen met mate melk drinken als ze geen lactose-intolerantie hebben, omdat dit kan leiden tot braken, diarree, gas. Je kunt je hond 1-2 keer per week pure melk geven.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407