Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kunnen honden spinazie eten

Kunnen honden spinazie eten

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 4 juni 2018

 2. Honden eten spinazie, er is geen direct gevaar voor hun gezondheid, mits deze met mate wordt gegeven en grondig wordt voorbereid en gewassen. Voordat u uw hondgenoot ooit voedsel voor de mens geeft, is het echter het beste om alle risico's en potentiële gezondheidsvoordelen te begrijpen! Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Kunnen honden spinazie eten?

 1. Als uw pup ooit een blad spinazie van uw bord glipt, hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele gevolgen voor de gezondheid. Spinazie is een van de gezondste groenten voor mensen en honden kunnen profiteren van veel van de voedingsstoffen en mineralen. Boordevol antioxidanten, oxalaten, voedingsvezels, vitamine A, C, K en B, ijzer en eiwit, kan spinazie een aanzienlijke boost geven aan de algehele gezondheid van uw pup, op voorwaarde dat u het goed aan hen geeft.

 2. Spinazie is er in vele vormen, maar rauwe spinazie is de beste optie voor uw hond, niet in de laatste plaats omdat het het type is dat het waarschijnlijk het leukst vindt. Er zijn echter enkele gevaren voor het voeden van rauwe spinazie aan uw hond, zoals eventuele pesticiden of residuen die op de bladeren aanwezig kunnen zijn. Was daarom elke spinazie grondig voordat u hem aan uw hond geeft. Om constipatie of andere spijsverteringsproblemen te voorkomen, moet u bovendien uw hond alleen met mate geven. Een paar spinazieblaadjes om de andere dag zouden voldoende moeten zijn, omdat er geen reden is om hondenvoer voor een hond te overvoeren. Ze zouden uit hun hondenvoer een uitgebalanceerd dieet moeten krijgen; menselijk voedsel moet worden gezien als een incidentele traktatie of aanvulling.

Is spinazie goed voor honden?

 1. De indrukwekkende samenstelling van voedingsstoffen van spinazie kan gunstig zijn voor uw hond. Het omvat onder meer het verbeteren van de bloedsomloop, het behandelen van indigestie, het stimuleren van de stofwisseling en het helpen van botsterkte.

Verhoogt de circulatie

 1. Stimuleert de bloedstroom en bevordert een gezonde bloedsomloop in uw pup. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Verhoogt de stofwisseling

 1. Met een breed scala aan B-vitamines kan spinazie het metabolisme op vele manieren bevorderen. Bij uw hond helpen deze vitamines onder andere bij huidproblemen, problemen met het zenuwstelsel, het gezichtsvermogen en de sterkte van het immuunsysteem.

Vermindert maagproblemen

 1. Spinazie heeft een goede hoeveelheid voedingsvezels en oplosbare oxalaten, die kunnen helpen om een ​​gezonde stoelgang en een soepele doorgang van voedsel door de darm te bevorderen. Dit zal ook de symptomen van diarree of constipatie verhelpen.

Verbetert de botdichtheid

 1. Naarmate honden ouder worden, worden ze zwakker en worden hun gewrichten minder flexibel. Om een ​​pijnlijk verouderingsproces voor je hond te voorkomen, kan het eten van mineraalrijk aanvullend voedsel zoals spinazie echt helpen.

Bevordert de groei

 1. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407