Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kunnen honden wortelen eten

Kunnen honden wortelen eten

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 21 september 2018

 2. Honden eten wortelen, maar zoals bij alle mensenvoeding, is matiging van cruciaal belang om eventuele bijwerkingen te voorkomen, terwijl uw hond ook een voedzame boost krijgt. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Kunnen honden wortelen eten?

 1. Als eigenaar van een huisdier is het natuurlijk een beetje nerveus als uw hond voedsel van de tafel haalt, maar als ze een paar rauwe wortels van het aanrecht stelen, hoeft u zich geen zorgen te maken wat betreft. Wortelen zijn zelfs een van de meest populaire alternatieven voor hondensnoepjes en de meeste honden lijken dol te zijn op deze legendarische sinaasappelgroenten. Veel van de hondensnacks en snacks op de markt - vaak gebruikt als aanvulling op normaal hondenvoer - bevatten veel natrium of vet, terwijl wortelen een veel gezondere optie zijn.

 2. Zoals bij alle mensenvoeding, dienen wortelen echter alleen met mate aan uw hondgenoot te worden gegeven, omdat overmatige consumptie van wortels kan leiden tot gastro-intestinale klachten, vanwege het hoge gehalte aan voedingsvezels dat wordt gevonden in deze groenten. Dat gezegd hebbende, hun voordelen wegen veel zwaarder dan de risico's en wortels zijn in veel opzichten net zo gezond voor honden als voor mensen!

Gezondheidsvoordelen van wortelen voor uw hond

 1. De beste gezondheidsvoordelen van wortels voor uw hond zijn onder meer het vermogen om gewichtsverlies te bevorderen, de tandgezondheid te verbeteren, pijn te verzachten, het immuunsysteem te stimuleren, hun vacht en vacht te verfraaien en hun darm te reguleren. bewegingen, onder andere.

Gewichtsverlies

 1. Als uw hond last heeft van gewichtsproblemen, kan dit snel tot meer gezondheidscomplicaties leiden. Door een gezond, caloriearm en vetarm tussendoortje aan hun dieet toe te voegen, en een vezelrijke snack, kunnen ze mager blijven. De vezel helpt je pup ook om hongerig te blijven, in plaats van te smeken om meer eten op het midden van de dag.

Jas en pels

 1. Vitamine A, een belangrijke voedingsstof voor honden, net als voor mensen. De vitamine A in wortels kan helpen het zicht van uw hond te verbeteren, terwijl het ook het uiterlijk van de vacht en vacht verbetert. Het kan ontstekingsproblemen in de huid helpen voorkomen en ervoor zorgen dat uw hond er net zo gezond blijft uitzien als hij zich voelt. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

]

 1. Vitamine A, een belangrijke voedingsstof voor honden, net als voor mensen. De vitamine A in wortels kan helpen het zicht van uw hond te verbeteren, terwijl het ook het uiterlijk van de vacht en vacht verbetert. Het kan ontstekingsproblemen in de huid helpen voorkomen en ervoor zorgen dat uw hond er net zo gezond blijft uitzien als hij zich voelt. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Immuniteit verhogen

 1. Het vitamine C-gehalte in wortels is opmerkelijk en deze vitamine is net zo belangrijk voor het immuunsysteem van honden als voor mensen. Dit helpt uw ​​hond infecties uit de omgeving te bestrijden.

Dental Care

 1. Kauwen op rauwe wortelen - of bevroren wortelen - kan de tandgezondheid van honden helpen door bacteriën te schrobben en tanden en tandvlees te versterken; het kan zelfs helpen wanneer uw puppy kinderziektes heeft en waarvan bekend is dat het die scherpe pijn verzacht.

Hulp bij de spijsvertering

 1. De vezel kan helpen de stoelgang van uw hond te reguleren en symptomen van constipatie of indigestie te verlichten.

Wortelen voorbereiden op uw hond?

 1. De eenvoudigste manieren om uw honden wortelen te laten eten zijn in de vorm van hele rauwe wortels, geraspte wortels in hun normale voer, gestoomde, sap, gebakken of zelfs bevroren wortels! Er is geen voorbereiding die als ongezond of onveilig wordt beschouwd, hoewel sommige van deze intensievere kookmethoden een deel van de voedingswaarde van deze groenten in gevaar zullen brengen. Voor de meeste honden is het voldoende om ze om de paar dagen een rauwe wortel te gooien!

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407