Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Makelaars die u gratis laten handelen

Basisprincipes van aandelenopties Haal het meeste uit uw voordelen Nu oorspronkelijk verschenen op de Financial Planner LA-blog.

 1. Er zijn veel kosten verbonden aan beleggen. Een van de meest voor de hand liggende uitgaven zijn handelscommissies, die snel kunnen opbrengen in het rendement van een beginnende belegger. [! 4069 => 1140 = 1!

 2. Dan zijn er kosten voor rekeningonderhoud, kostenratio's en andere verborgen kosten voor het bezitten van verschillende effecten.

 3. Hoewel het vrijwel onmogelijk is om een ​​goed gespreide portefeuille te hebben die $ 0 kost om te onderhouden, zijn er veel makelaars die beleggers de mogelijkheid bieden om kosteloos investeringen te kopen en verkopen (en velen zien ook af van andere veel voorkomende kosten). Hier is een blik op negen bedrijven die precies dat doen.

1. Charles Schwab

 1. Charles Schwab is een grote beursvennootschap die een breed scala aan diensten biedt aan beleggers, dus u zult misschien een beetje verrast zijn om ze op deze lijst te vinden. Hoewel beleggers commissies moeten betalen voor de meeste transacties, biedt Schwab veel fondsen zonder kosten.

 2. Wat gratis is: Schwab brengt geen commissie in rekening op transacties van op Schwab verhandelde fondsen en ongeveer 500 extra ETF's via haar online ETF OneSource-platform. Voor telefonische transacties of transacties met hulp van deze fondsen zijn echter wel kosten verbonden.

 3. Het beste voor: Beleggers die toegang willen tot de eersteklas handelsplatforms van Schwab, onderwijs en klantenservice.

2. E-Trade

 1. E-Trade is een van de meest bekende online brokerages en biedt gebruikers drie verschillende handelsplatforms, naast gratis streaming marktgegevens, offertes, analyses en meer. Gewoonlijk zijn commissies op aandelen, opties en ETF's $ 6,95 per transactie (de vergoeding wordt verlaagd tot $ 4,95 als u 30 of meer transacties per kwartaal uitvoert), maar E-Trade biedt ook veel commissie-vrije fondsen.

 2. Wat gratis is: beleggers kunnen gratis meer dan 250 ETF's en 4.400 beleggingsfondsen verhandelen. Er zijn ook geen kosten voor accountonderhoud en het minimale saldo is slechts $ 500.

 3. Het beste voor: beginnende beleggers die gratis aan de slag willen, maar uiteindelijk misschien op een hoog volume willen handelen.

3. Trouw

 1. Fidelity is een andere belangrijke brokerage die uitgebreide services en robuuste beleggingstools biedt. Klanten, variërend van beginnende beleggers tot actieve handelaren, kunnen een filiaal bezoeken of hun portefeuilles online beheren.

 2. Wat gratis is: er zijn een paar manieren om via Fidelity te beleggen zonder kosten te betalen. Ten eerste stelt Fidelity haar klanten in staat om 329 verschillende iShares ETF's commissievrij te verhandelen. Bovendien brengen individuele pensioenrekeningen geen onderhoudskosten in rekening of hebben ze geen minimum saldo nodig. Fidelity heeft onlangs ook twee Zero-fondsen geïntroduceerd, de nul-kostenratio-index beleggingsfondsen, waardoor beleggers zowel commissies als beheerskosten kunnen vermijden. En ten slotte kunnen nieuwe klanten ook profiteren van een aanbieding voor maximaal 500 gratis transacties gedurende twee jaar op in aanmerking komende accounts.

 3. Het beste voor: een breed scala van beleggers die zich op ETF's willen concentreren.

4. M1 Finance

 1. Met deze app kunt u een aangepaste portefeuille met aandelen en fondsen maken, of kiezen uit een van hun 80 expertportfolio's, die M1 Finance vervolgens automatisch beheert terwijl u geld stort. Het bedrijf stelt gebruikers in staat om fractionele aandelen te kopen om te helpen met diversificatie. Bovendien biedt M1 Finance een betaalrekening en leenopties.

 2. Wat gratis is: de gratis versie van M1 Finance bevat onbeperkte gratis transacties, aangepaste portefeuilles, ingebouwde belastingefficiëntie en meer. Voor $ 75 per jaar kunnen gebruikers upgraden voor toegang tot functies zoals rentedragende controle en lagere tarieven voor leningen.

 3. Het beste voor: Beleggers die het giswerk bij het samenstellen van een portefeuille willen wegnemen.

5. Robin Hood

 1. Robinhood is een van de meer bekende gratis beleggende apps waarmee gebruikers alles kunnen kopen, van aandelen tot cryptocurrencies. Beleggers kunnen ook gemakkelijk te begrijpen momentopnames maken van de prestaties van hun portefeuille in de loop van de tijd en aangepast beleggingsnieuws en -meldingen. Robinhood voegt binnenkort ook een functie voor cashbeheer toe.

 2. Wat gratis is: Alle transacties via Robinhood zijn zonder commissie en er zijn geen kosten voor accountbeheer. Gebruikers die op marge willen handelen, moeten echter betalen voor de service, die begint bij $ 5 per maand.

 3. Het beste voor: beleggers die een strakke interface willen en geïnteresseerd zijn in het verhandelen van een breed scala aan effecten.

6. TD Ameritrade

 1. TD Ameritrade is een nationale kortingsbemiddelaar die zowel fysieke vestigingen als een online handelsplatform biedt. Normaal betalen klanten een vast tarief van $ 6,95 voor alle transacties van aandelen die niet tot de commissie-vrije fondsen behoren.

 2. Wat gratis is: vergelijkbaar met Charles Schwab, biedt TD Ameritrade klanten de mogelijkheid om bepaalde ETF's zonder commissie te verhandelen. Het biedt echter slechts ongeveer 300 van deze fondsen. TD Ameritrade heeft ook IRA's zonder accountminima of onderhoudskosten. Momenteel biedt het ook 60 dagen commissie-vrije handel voor nieuwe accounts met een minimale storting van $ 3.000.

 3. Het beste voor: nieuwe beleggers die de handel willen vergemakkelijken voordat ze upgraden naar meer robuuste services.

7. Voorhoede

 1. Vanguard heeft een lange reputatie als een van de meest betaalbare makelaars in de branche. Er worden niet alleen van commissies afgezien op Vanguard-fondsen, maar de gemiddelde kostenratio is slechts 0,10%.

 2. Wat gratis is: alle beleggingsfondsen en ETF's van Vanguard zijn vrij om te handelen binnen een Vanguard-account. Bovendien zijn ongeveer 1.800 niet-Vanguard-fondsen commissievrij, terwijl sommige anderen slechts $ 2 per transactie kosten.

 3. Het beste voor: Beleggers die de totale investeringskosten laag willen houden.

8. Webull

 1. Webull is een vrij nieuwe commissie-vrije belegging app. Wat het onderscheidt van vergelijkbare bedrijven, is de focus op diepgaand onderzoek en analyse van investeringen, waarvan wordt gezegd dat het traditioneel alleen beschikbaar was voor rijke beleggers.

 2. Wat gratis is: alle transacties via het Webull-platform zijn $ 0 commissie. Er zijn ook geen kosten verbonden aan het openen of onderhouden van een account. Webull legt uit dat de Securities and Exchange Commission en de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) zeer kleine vergoedingen in rekening brengen, maar deze komen Webull op geen enkele manier ten goede. Beleggers die op marge willen handelen, moeten een tarief van 3,99% tot 6,99% betalen, afhankelijk van de omvang van de transactie.

 3. Het beste voor: technische handelaren die toegang willen tot een schat aan marktgegevens.

9. WiseBanyan

 1. WiseBanyan beschouwt zichzelf als '' s werelds eerste gratis financiële adviseur. ' Deze robo-adviseur is echter iets beperkter dan concurrenten omdat hij zich alleen op ETF's richt, inclusief gedeeltelijke aandelen. Gebruikers beantwoorden enkele vragen met betrekking tot doelen en risicotolerantie bij het opzetten van een account, en WiseBanyan beveelt een portfolio aan op basis van hun antwoorden.

 2. Wat gratis is: dankzij de lage operationele kosten van zijn geautomatiseerde service, brengt WiseBanyan geen kosten in rekening voor handel, investeringsbeheer of het opnieuw in evenwicht brengen van de portefeuille. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om hun accounts te upgraden en een vergoeding te betalen voor toegang tot premiumfuncties, zoals het innen van belastingverliezen.

 3. Het beste voor: beginnende beleggers die een eenvoudige maar goed gespreide portefeuille willen creëren.

Is gratis handelen ooit echt gratis?

 1. Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe deze bedrijven het zich kunnen veroorloven zoveel gratis diensten aan klanten aan te bieden. Makelaars zijn immers for-profitbedrijven. Dus je hebt gelijk om te vragen.

 2. "Vrij te beleggen bedrijven zijn geweldig voor mensen die net beginnen met investeren of hun voeten nat willen worden, maar naarmate uw accountsaldo groeit, moet uw waarschuwing toenemen," zei Joshua Escalante Troesh, oprichter van financieel planningsbedrijf Purposeful Strategic Partners. "Als makelaar-dealerbedrijven zijn ze niet wettelijk verplicht om te doen wat in het belang van hun gebruikers is."

 3. Om de kosten voor het gratis laten handelen van gebruikers te compenseren, verdienen deze bedrijven op andere manieren geld. Voor sommigen gaat het om het verkopen van klanten op premium services of het aanbieden van extra tools voor een vergoeding. Troesh zei echter dat inkomstenbronnen ook verkoop van geaggregeerde beleggersgegevens aan hoogfrequente handelaren of andere partijen kunnen omvatten, iets hogere koopprijzen in rekening brengen of lagere verkoopprijzen voor effecten en enkele andere dubieuze strategieën aanbieden.

 4. "Persoonlijk zou ik sceptisch zijn als iemand zou aanbieden om mijn huis elke week gratis schoon te maken - en ik sta net zo sceptisch tegenover elk bedrijf dat hun diensten gratis aanbiedt," zei Troesh .

 5. Nogmaals, commissie-vrije handelsapps, robo-adviseurs en beursvennootschappen kunnen u helpen aan de slag te gaan met beleggen tegen lage kosten. U moet echter altijd de kleine lettertjes lezen en uitkijken naar andere verborgen investeringskosten. En naarmate uw portefeuille groeit en u een slimmere belegger wordt, vindt u het misschien de moeite waard om te betalen voor sommige soorten service en tools.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407