Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Meest effectieve fruitdieet om natuurlijk af te vallen

Meest effectieve fruitdieet om natuurlijk af te vallen

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 21 februari 2019

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wekelijks fruitdieetplan

 1. Wanneer mensen praten over het volgen van een fruitdieet, hebben ze de neiging om te reinigen of tijdelijk over te schakelen op een dieet op basis van voornamelijk fruit. Experts raden niet aan om meer dan 2 weken op een puur fruitdieet te gaan, omdat bepaalde tekorten aan voedingsstoffen (eiwitten, omega-3, omega-6 enz.) Op dit punt beginnen te verschijnen en zich manifesteren. Fruitvisser zijn (iemand die fruit als belangrijkste voedselbron eet) betekent echter niet alleen fruit eten; de meeste mensen beschouwen zichzelf als fruitariërs als 50-75% van hun calorieën afkomstig zijn van fruitbronnen. Het belang is de lage caloriedichtheid van fruit, daarom zijn er geen limieten voor een bepaald aantal fruit.

 2. Zoals hierboven vermeld, zal er altijd behoefte zijn aan vetten en eiwitten, waaraan een dieet op basis van fruit gewoon niet voldoet. Als je een fruitdieet een week wilt proberen, om je te helpen af ​​te vallen en je energie te verhogen, terwijl je ook je spijsverteringsprocessen optimaliseert, kan een aantal variaties van de volgende effectief zijn.

Fruit Flush Dieet

 1. Iets anders dan een op fruit gebaseerd dieet, bestaat een fruit-flush dieet strikt uit fruit, groenten en eiwitten gedurende 3 dagen. Het fruit flush dieet is speciaal ontworpen om het proteïnetekort te voorkomen dat de meeste fruitdiëten veroorzaken, maar het vereist veel meer striktheid in termen van regelmaat van eten.

 2. Op dagen 2 en 3 moet u gedurende 8 uur van uw dag elk uur 100 calorieën fruit eten. Diner op dag 2 en 3 mag alleen bestaan ​​uit een halve avocado en een eiwitshake.

 3. Dit dieet reinigt uw systeem van suikers, zouten, zoetstoffen, kruiden, koolhydraten en de meeste ongezonde vetten, maar biedt een dichte toevoer van mineralen en vitaminen. Dit kan helpen om je een vol gevoel te geven, terwijl het ook je metabolisme verhoogt en je algehele spijsverteringsproces verbetert.

Gewichtsverlies met fruitgroenten

 1. Groenten en fruit hebben een belangrijke plaats in elk dieet voor gewichtsverlies, omdat ze een lage caloriedichtheid hebben, een hoge impact hebben op voedingsstoffen en aanzienlijke hoeveelheden voedingsvezels en antioxidanten hebben. Omdat elk type fruit en groente echter een ander niveau van calorieën, suikers, vetten en mineralen heeft, kan het moeilijk zijn om te weten hoe het perfecte gewichtsverliesdieet van groenten en fruit er eigenlijk uitziet.

 2. Bovendien hebben die paar soorten fruit en groenten die meer vet (avocado's) of calorieën (bananen) bevatten dan andere, andere essentiële voedingsstoffen die mogelijk niet beschikbaar zijn in andere soorten fruit. Als je naar je lichaam luistert en je totale calorie-inname bijhoudt, kan fruit of groente nuttig zijn in een dieet om af te vallen.

Beste fruit voor gewichtsverlies

 1. Als u op zoek bent naar het beste fruit om af te vallen, zoek dan niet verder dan bessen, watermeloen, scherpe kersen, pruimen, grapefruit en nectarines.

Watermelon

 1. Ondanks dat het wat suiker bevat, is dit waterrijke fruit niet alleen geweldig om je te vullen en de eetlust te verminderen, maar het is ook gekoppeld aan minder vetafzetting en verbeterde lipidenprofielen in die proberen gewicht te verliezen. De actieve ingrediënten in watermeloensap kunnen uw lichaam ook helpen sneller te herstellen van lichamelijke activiteit, wat een aanvulling zou moeten zijn op elk dieet voor afvallen.

Berries

 1. Boordevol antioxidanten die ontstekingen kunnen verminderen, het metabolisme kunnen stimuleren en oxidatieve stress kunnen elimineren, bevatten bessen ook veel voedingsvezels en polyfenolische verbindingen. De vezel kan de spijsvertering optimaliseren en de opname van voedingsstoffen verbeteren, terwijl van de polyfenolen in deze vruchten is aangetoond dat ze de vetvorming verlagen. Dit betekent meer energie en minder gewichtstoename wanneer u deze vruchten tot een belangrijk onderdeel van uw dieet maakt.

Taartkersen

 1. Hoewel kersen niet de meest voorkomende vrucht zijn, hebben ze een uniek voedingsprofiel, inclusief bepaalde enzymen die de vetgenexpressie in het lichaam kunnen veranderen. De hoge antioxidantgehaltes in kersen helpen ook de gezondheid van het hart en het cholesterolgehalte te verlagen, wat uw risico op cardiovasculaire problemen kan verlagen en sneller gewichtsverlies kan bevorderen.

Pruimen

 1. Deze steenvruchten hebben een indrukwekkend laag suikergehalte voor fruit, wat goed nieuws is voor iedereen die lijdt aan diabetes, en ook helpt om het ontstaan ​​van het metabool syndroom te voorkomen, een groep gezondheidsaandoeningen die verergeren zwaarlijvigheid en bedreig uw cardiovasculaire gezondheid, zoals diabetes, hoog cholesterol en hoge bloeddruk.

Nectarines

 1. Deze scherpe steenvruchten bevatten weinig calorieën en veel voedingsvezels. Een enkele nectarine kan je helpen je vol te voelen, waardoor overeten wordt voorkomen, terwijl het ook het spijsverteringsproces stimuleert en de dikke darm wegspoelt.

Grapefruit

 1. Beschouwd als een van de beste gewichtsverliesvruchten die beschikbaar zijn, richten grapefruits zich specifiek op visceraal vet (buikvet), dat ontstekingen in uw organen kan veroorzaken en tot een aantal ernstige gezondheidsproblemen kan leiden. Bovendien bezit grapefruit hoge niveaus van fytochemicaliën en anthocyanen die het metabolisme kunnen stimuleren en de spijsvertering kunnen optimaliseren.

Bijwerkingen van All-Fruit Diet

 1. Hoewel het kiezen voor een volledig fruitdieet aantrekkelijk kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar snel gewichtsverlies en een gezondere levensstijl, zijn er enkele potentiële risico's voor dit soort smalle dieet. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn belangrijke tekorten aan voedingsstoffen, shock van het systeem, gastro-intestinale problemen, langzaam metabolisme en complicaties met diabetes:

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407