Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Nagels sneller drogen: tips die werken

Hoe wordt nagelriemolie gekocht

 1. Je nagels verzorgen met heldere of gekleurde nagellak kan goed aanvoelen. Maar voor sommige mensen wegen de voordelen van een DIY-mani niet op tegen de tijd die nodig is om de nagellak te laten drogen. Hoewel het 10 tot 12 minuten kan duren voordat de nagel volledig op de nagel is gezet, zijn er enkele snelkoppelingen die je kunt proberen om het proces sneller te laten verlopen.

 2. Blijf lezen voor enkele veilige suggesties om nagellak sneller te drogen.

1. Sneldrogende toplaag

 1. Het aanschaffen van een blanke laag nagellak die speciaal is samengesteld om de droogtijd te verkorten, is een gemakkelijke manier om nagels sneller te drogen.

 2. Veel van de commerciële sneldrogende topcoats zijn even goedkoop als of goedkoper dan gewone lakken. De beste nagellak topcoats beweren dat ze een laag glans aan je nagels toevoegen, chippen voorkomen en je nagels in een minuut of minder drogen.

2. Koud water sneldrogend

 1. Deze truc vereist een beetje voorbereidend werk. Voordat je je nagels lakt, neem je een kleine kom en vul je deze met koud kraanwater. Voeg een ijsblokje of twee toe en plaats de kom in de buurt van waar je je nagels gaat lakken. Nadat je nagels zijn gelakt, wacht je ongeveer twee minuten om de nagellak te laten "harden" - dit zorgt ervoor dat het volledig aan je nagels hecht.

 2. Dompel dan je nagels in het koude water en houd ze daar ongeveer vijf minuten. Wanneer je je handen of voeten uit het water haalt, zie je dat er water op het nageloppervlak zit - een zeker teken dat je nagellak helemaal droog is.

3. Haardroger

 1. Sluit een haardroger aan met de instelling "koele lucht" voordat u begint met het lakken van uw nagels. Zodra je klaar bent met het oppoetsen, sla je je nagels met een gestage stroom koele lucht.

 2. Dit werkt het beste als u de nagels met slechts één hand schildert, de föhn gebruikt en het proces voor uw andere hand herhaalt. Het is essentieel dat u de koele stand voor deze droogoplossing gebruikt, omdat sommige mensen hebben gemeld dat ze hun huid verbranden met een hete haardroger.

4. Baby olie

 1. Babyolie, olijfolie en zelfs kookspray kunnen je nagels sneller laten drogen. Plaats de olie in een karaf of druppelaar zodat u gemakkelijk kunt controleren hoeveel olie u op elke nagel aanbrengt. Je hebt niet veel nodig! Als je klaar bent om je nagels te drogen, breng dan een druppel of twee aan op elke nagel en blijf een paar minuten geduldig zitten.

 2. De olie zou moeten werken om de nagellak sneller te drogen, omdat deze bovenop uw nagelbed zit en in de verf trekt. Dunnere verf droogt sneller, en deze methode verdunt in feite de verf die al op uw nagel zit. Zodra je de olie bovenaan je nagel ziet, veeg je de olie af met een droge papieren handdoek.

5. Dunne lagen lak

 1. Deze manicure-techniek kan u veel droogtijd besparen. Door verschillende dunne lagen nagellak aan te brengen, in tegenstelling tot een of twee dikke lagen, geef je je nagels de kans om te drogen tussen elke applicatie.

 2. Dit leidt tot een meer gelijkmatige afwerking en snellere droogtijden in het algemeen. Oefen hoeveel verf je aanbrengt met een groter nageloppervlak, zoals je miniatuur, om te zien hoe dun je de verf kunt verspreiden.

6. Drogen druppels

 1. U kunt droogdruppels voor uw nagels kopen bij elke schoonheidssalon of online. In tegenstelling tot sneldrogende toplagen voegen drogende druppels geen extra laag toe aan je manicure.

 2. Deze druppels zijn op olie gebaseerd, dus ze verzorgen je nagelriemen terwijl ze je nagels drogen. Anekdotisch lijkt deze methode alleen de bovenste laag nagellak te drogen. Zelfs als je nagels droog lijken na het gebruik van drogende druppels, geef je manicure of pedicure nog een paar minuten om in te stellen.

Zorg voor je manicure

 1. Het drogen van je nagels aan de lucht vergt veel geduld, maar om ze sneller te laten drogen is slechts een beetje nadenken en wat creativiteit vereist. Als je wilt dat je nagels sneller drogen, zwaai dan niet met je vingers, je zou de nagellak kunnen bevlekken.

 2. Sommige nagelprofessionals beweren dat zelfs nadat de nagellak droog lijkt te zijn, een manicure gedurende 12 uur of meer niet volledig is "ingesteld". Pas goed op je nagels de dag nadat je ze een nieuwe laag nagellak hebt gegeven.

 3. Om een ​​manicure langer mee te laten gaan zonder te chippen, ververs ze om de twee of drie dagen met een dunne laag sneldrogende toplaag.

 4. Het drogen van je nagels aan de lucht vergt veel geduld, maar om ze sneller te laten drogen is slechts een beetje nadenken en wat creativiteit vereist. Als je wilt dat je nagels sneller drogen, zwaai dan niet met je vingers, je zou de nagellak kunnen bevlekken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407