Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Natuurlijk van een droge hoest afkomen

Alternatief stomen

 1. U kunt op natuurlijke wijze van een droge hoest afkomen, vooral als een droge keel voortkomt uit verkoudheid of allergieën. Een droge hoest kan een symptoom zijn van een onderliggende medische aandoening, dus deze kan terugkeren totdat deze wordt behandeld voor de medische aandoening. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, kunnen baat hebben bij de thuisbehandelingen, die lichaamseigen genezingsmechanismen vergemakkelijken, om op natuurlijke wijze de droge hoest te verlichten. [! 33100 => 1130 = 2!

 1. Drink meer water. Een droge hoest duidt op een droge keel. De MayoClinic.com beveelt het drinken van acht 8-oz. glazen water per dag voor een optimale gezondheid. Wanneer je een droge hoest hebt, heeft je lichaam meer water nodig en het drinken van water smeert en kalmeert de keel. Drink ongeveer twee glazen meer dan je gebruikelijke dagelijkse waterinname totdat de symptomen verdwijnen en drink de hele dag door water voor onmiddellijke verlichting. Pas uw waterinname naar wens aan.

Stap 2

 1. Wrijf eucalyptusolie op de keel en de borst. Eucalyptusolie opent slijmvliezen, waardoor slijm, water en andere vloeistoffen kunnen worden doorgesmeerd of gesmeerd.

 2. Hoewel artsen uit de alternatieve geneeskunde aanbevelen om eucalyptusolie te gebruiken voor de behandeling van symptomen van de bovenste luchtwegen, kan de remedie bij sommige mensen onbedoelde bijwerkingen veroorzaken. Volgens Aetna inteliHealth, een publicatie van Harvard Medical School, kan eucalyptusolie een verandering in stem of heesheid veroorzaken en in zeldzame gevallen stembanddisfunctie veroorzaken. Praat altijd met uw arts voordat u eucalyptusolie gebruikt als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Stap 3

 1. Gebruik een luchtbevochtiger thuis of op kantoor om vocht toe te voegen in de lucht die u inademt. De droge hitte binnenshuis tijdens de wintermaanden kan een droge hoest veroorzaken of een droge hoest verergeren. Voeg een dampremedie toe aan de bevochtiger om de werking van de stoom te vergroten.

Stap 4

 1. Smeer de keel door snoep te eten of hoestdruppels te gebruiken. Snoep, hoestdruppels, lounges en zelfs kauwgom helpen een droge hoest te verlichten. Het eten van voedsel verhoogt de speekselproductie, maar de productie neemt af na het doorslikken van voedsel. Bij het kauwen op of zuigen op voedsel dat in de mond achterblijft, zoals bij het zuigen op een hoestdruppel, blijft de speekselproductie constant. De langdurige afgifte van speeksel smeert op natuurlijke wijze de mondholte en keel. De Centers for Disease Control beveelt het gebruik van hoestdruppels aan voor een droge hoest voor personen ouder dan 4 jaar. [! 33100 => 1130 = 6!

 1. Breng een warm kompres aan op de nek en bovenborst. Soms veroorzaakt een droge hoest een krassend gevoel in de keel en bovenborst. Spieren in de keel en borst spannen en beperken als een constante droge hoest aanhoudt. Een warme, vochtige warmte ontspant pijnlijke spieren en opent slijmvliezen. Een warm kompres is een natuurlijk alternatief voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven en geen eucalyptusolie kunnen gebruiken.

Stap 6

 1. Voeg voedsel en dranken aan uw dieet toe die symptomen van droge hoest, zoals hete soepen en thee, verlichten. De stoom uit de soep en thee helpen de bovenste luchtwegen te openen, zodat de keel voldoende slijm kan krijgen die nodig is voor optimale smering. Eet soep als maaltijd, snack of voorgerecht en drink de hele dag warme thee. Een eeuwenoude remedie voor een droge hoest, ook aanbevolen in "The Doctor's Book of Home Remedies", gebruikt honing voor het coaten en beschermen van de keel. Voeg 1 tot 2 el toe. van honing in een kop hete thee om de voordelen van hete thee te maximaliseren.

Stap 6

 1. Eucalyptusolie

 2. Oplossing voor damp

 3. Hoest zakt

 4. 2 el. honing

Stap 6

 1. Voeg citroen en honing toe aan hete thee. Citroen kan bij sommige mensen de keel steken, maar citroen heeft ook antibacteriële eigenschappen die de verkoudheid en ziekteverwekkers door allergieën kunnen bestrijden.

Stap 6

 1. Praat altijd met uw arts voordat u een thuisbehandeling voor een medische aandoening gebruikt, vooral als u zwanger bent of borstvoeding geeft.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407