Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Ontbijt op het soepdieet

Rijk aan Omega-3

 1. Het koolsoepdieet is een zevendaags voedingsplan dat is ontworpen om snel gewichtsverlies op korte termijn te produceren. Volgens de voedingsdeskundige Katherine Zeratsky wordt het soepdieet door de Mayo Clinic een "rage dieet" genoemd en moet het worden stopgezet na een week, gevolgd door twee weken uitgebalanceerd eten. Ontbijt op het soepdieet is geen speciale maaltijd, maar een deel van het 'toegestane voedsel' van de dag. De dagelijkse lijst biedt voedsel voor de hele dag. Neem contact op met uw arts voordat u aan dit of een nieuw dieetplan begint.

Soup

 1. Tijdens het koolsoepdieet kunt u elke dag soep eten, ook voor het ontbijt. Het recept varieert, maar bevat altijd veel gekookte kool naast andere caloriearme groenten zoals uien, selderij, champignons en wortelen. Bouillon bestaat meestal uit tomatensap en kippenbouillon, met kruiden naar keuze, exclusief zout.

Dag 1

 1. De eerste dag kunt u met het soepdieet al het fruit eten dat u wilt, met uitzondering van bananen vanwege het hoge zetmeelgehalte. Vermijd vruchtensappen, fruitsnacks en fruitsmaken. Kies, hele vruchten naast koolsoep. Probeer voor het ontbijt sinaasappelpartjes, grapefruitsegmenten en stukjes ananas voor een tropisch begin van uw dag.

Dag 2

 1. De tweede dag verbiedt fruit, maar staat alle verse groenten toe die u lekker vindt voor het ontbijt en de hele dag door, gekookt of rauw. Vermijd zetmeelrijke groenten, zoals maïs of aardappelen. Onthoud u ook van peulvruchten. Diner zorgt voor een gepofte aardappel met een kleine hoeveelheid boter. Bak voor het ontbijt de uien, paprika's en champignons in antiaanbakspray en bedek uw kom soep met de extra groenten.

Dag 3

 1. De derde dag is een combinatie van fruit en groenten, maar aan het einde van de dag geen aardappel. Overweeg voor het ontbijt een schaal met vers fruit in stukjes gesneden in verschillende kleuren met een takje munt. Bewaar de groenten voor lunch en diner, maar voeg soep bij je ontbijt als je nog honger hebt.

Dag 4

 1. De vierde dag zorgt voor maximaal acht bananen en zoveel magere melk als u wilt drinken. Probeer voor het ontbijt een kom gesneden bananen met magere melk die eroverheen is gegoten. Eet ook soep als je wilt.

Dag 5

 1. Voeg bijna aan het einde van de week vlees toe aan je plan. Heb tot 20 oz. van rundvlees of kip zonder vet of huid gedurende de dag. Voeg voor het ontbijt een gehakte kipfilet toe aan je kom koolsoep.

Dagen 6 en 7

 1. Dag 6 laat zoveel vlees en groene bladgroenten toe als je wilt, plus meer soep. Het ontbijt kan bestaan ​​uit gemalen kalkoen met courgetteplakken en tomaten. Dag 7 bevat zoveel bruine rijst als je nodig hebt, naast ongezoet cranberrysap, groenten en meer soep. Voor het ontbijt, neem sap en een kom rijst om je laatste dag te beginnen.

Waarschuwingen

 1. Zorg ervoor dat u met uw arts spreekt voordat u aan dit caloriearm dieet begint. Bijwerkingen van zeer caloriearme diëten zijn vermoeidheid, misselijkheid, constipatie en kunnen leiden tot galstenen of ondervoeding als het te lang wordt voortgezet. Drink ook veel water.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407