Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Pasta koken voor baby's

Bronnen van griesmeel en problemen

 1. Pasta is een plezierig hapjes voor baby's. Wiggly strengen spaghetti of linguine houden de aandacht van de baby op voedsel voor langere periodes omdat ze met de strengen kan spelen en ze kan eten, terwijl grotere pastastukjes zoals rotini of schelpen haar een ongebruikelijke textuur geven om van te genieten. Om pasta voor je baby te bereiden, moet je deze koken tot hij zacht is en in voldoende kleine stukjes snijden voor een kleine mond om te verwerken. Wacht voor maximale veiligheid tot je kind minstens 9 maanden oud is om ervoor te zorgen dat hij klaar is voor hapjes.

Stap 1

 1. Breng een kleine pan met koud water aan de kook. Voeg geen zout aan het water toe, ook niet als je je pasta meestal zoutt. [! 33286 => 1130 = 3!

 1. Voeg niet meer dan 4 ons pasta per liter water toe aan de pot. Als u te veel pasta toevoegt, blijft deze aan elkaar plakken en krijgt u mogelijk niet gaar secties.

Stap 3

 1. Kook de pasta gedurende de tijd die in de verpakking is aangegeven en verwijder een stuk om te testen op malsheid. Als je de pasta gemakkelijk tot een pasta tussen je tong en het dak van je mond kunt stampen, is het zacht genoeg voor je baby om te kauwen. Zo niet, blijf dan de resterende pasta koken en controleer om de paar minuten op malsheid.

Stap 4

 1. Giet de pasta af en laat hem afkoelen. Breek of snijd het in hapklare stukjes met je vingers of een mes voordat je het aan je baby serveert.

Stap 4

  Stap 4

  1. Om de pasta lekkerder te maken voor een oudere baby, gooi je deze in een kleine hoeveelheid olijfolie met een snufje oregano of basilicum.

  Stap 4

  1. Hoewel pasta voor de meeste baby's na 9 maanden veilig is, dient u geen tarwe op basis van tarwe aan een baby jonger dan een jaar als u een familiegeschiedenis heeft van tarweallergieën of glutenintolerantie. Wacht tot het kind oud genoeg is of serveer in plaats daarvan een rijstgebaseerde pasta.  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407