Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Rauwe uien eten voor een koude en verstopte neus

Magnesium

 1. Uien komen uit de "Allium" -familie van planten, met veel soorten bestaande uit een bol die ondergronds groeit met een verticale stengel die boven de grond verschijnt. Een familielid van knoflook, de meeste uien hebben een scherpe, kruidige smaak, hoewel sommige zoet en mild zijn. Ze worden gebruikt in gerechten over de hele wereld en ook medicinaal. Uien bevatten ontstekingsremmende en antioxiderende chemicaliën die als remedie kunnen werken. Een manier waarop ze worden gebruikt is om verkoudheid te bestrijden. Raadpleeg uw arts voordat u rauwe uien gebruikt voor een aandoening van de luchtwegen.

Stap 1

 1. Schil en snijd uien, bij voorkeur rode uien, in dunne plakjes. Alle uien hebben geneeskrachtige eigenschappen en werken om verkoudheid te behandelen, maar rode uien hebben het hoogste niveau van quercetine, een flavonoïde rijk aan antioxidanten die vrije radicalen bestrijden en de productie van histamine remmen.

Stap 2

 1. Leg de uien in een kom en giet er honing over. Gebruik voldoende honing om de plakjes te bedekken. Dit vermindert de ernst van de smaak of "hitte" van de uien en brengt ook meer van de kracht van honing naar voren als een natuurlijke hoestonderdrukker. Sommige soorten honing bevatten ook quercetine.

Stap 3

 1. Leg de uienplakken een nacht in de koelkast en eet ze 's morgens op. Overgebleven honing die is doordrenkt met uieneigenschappen kan ook worden geconsumeerd.

Stap 4

 1. Voeg uien toe aan gerechten. Rauwe uien kunnen worden toegevoegd aan soepen en sandwiches en vele andere recepten. Uien kunnen worden toegevoegd aan bijna elk hartig gerecht en sommige zoete. Het doel is om zoveel mogelijk rauwe uien in te nemen om uw aandoening te behandelen zonder uw dieet in gevaar te brengen.

Stap 4

 1. Koelkast

Stap 4

 1. Uien kunnen het beste rauw worden geconsumeerd bij het bestrijden van een koude en verstopte neus, maar gekookte uien verliezen niet veel van hun voedingsstoffen en kunnen ook worden gegeten voor gezondheidsvoordelen.

Stap 4

 1. Uien absorberen bacteriën bij blootstelling aan lucht en moeten daarom in de koelkast worden bewaard.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407