Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Ribben stomen

Stap 3

 1. Spareribs grillen kan tot zes uur duren, zegt AmazingRibs.com, terwijl de rugribben van de baby er tot vier uur over doen om te grillen. Om de grilltijd te verkorten, kunt u ribben tot twee dagen van tevoren stomen. Voorgestoomde ribben kunnen volgens Good Housekeeping in ongeveer 15 minuten worden gegrild. Varkens- en rundvleesribben bevatten veel cholesterol en verzadigd vet. Als u een hoog cholesterolgehalte in het bloed heeft of in het verleden een hartaandoening heeft gehad, neem dan ribben af ​​en toe en in kleine porties. [! 81484 => 1130 = 2!

 1. Gebruik een scherp mes om het witte membraan over de ribben te verwijderen. Spoel de ribben af ​​en dep ze droog met keukenpapier.

Stap 2

 1. Combineer uw keuze van kruiden, specerijen en kruiden zoals zout, peper, knoflook, gember, bruine suiker, cayennepeper, paprika, komijn of chilipoeder in een kleine kom. Gebruik je handen om het mengsel grondig over de ribben te wrijven.

Stap 3

 1. Plaats een groot rooster in een braadslee of omrande bakplaat. Plaats de ribben op het rek.

Stap 4

 1. Giet een paar kopjes kokend water in de bodem van de braadpan. Gebruik aluminiumfolie om de ribben strak te bedekken.

Stap 5

 1. Plaats de braadpan in een voorverwarmde oven en laat de ribben stomen totdat het vlees van de botten begint te scheiden, ongeveer een tot twee uur.

Stap 6

 1. Verwijder de aluminiumfolie en gooi deze weg. Grill of rook de ribben onmiddellijk of laat ze afkoelen en in de koelkast om binnen twee dagen te koken.

Stap 6

 1. Scherp mes

 2. Papieren handdoeken

 3. Kruiden zoals specerijen, kruiden, zout en peper

 4. Groot draadrek

 5. Grote braadpan of bakplaat met randen

 6. Aluminiumfolie

Stap 6

 1. Voor extra smaak zegt Chris Kimball, hoofdredacteur van Cook's Illustrated, dat je de ribben in plasticfolie kunt bedekken nadat je ze met het kruidenmengsel hebt gecoat en gekoeld 24 uur voor het stomen.

Stap 6

 1. Wees voorzichtig met het verwijderen van de aluminiumfolie uit de braadpan na het koken van de ribben: de vrijgekomen stoom is extreem heet.

 2. Varkensribbetjes moeten worden gekookt tot een interne temperatuur van 160 graden Fahrenheit.

 3. Wees voorzichtig met het verwijderen van de aluminiumfolie uit de braadpan na het koken van de ribben: de vrijgekomen stoom is extreem heet.

 4. Varkensribbetjes moeten worden gekookt tot een interne temperatuur van 160 graden Fahrenheit.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407