Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Slowcooker Varkensrollade met uiensoep

Langzaam roosteren

 1. Het gebruik van een slowcooker heeft veel voordelen, waaronder het gemak dat u weet dat het avondeten kookt terwijl u bezig bent met andere taken. Slowcookers verbruiken minder elektriciteit en geven minder warmte af dan een oven. De directe hitte, stoom, langdurig koken op lage temperatuur en een goed gesloten kookomgeving produceren een zacht, sappig varkensgebraad dat minder krimpt tijdens het koken. Verpakte uiensoep, met zijn voorgemengde kruiden en specerijen, is een ander kookgemak dat tijd en moeite bespaart.

Stap 1

 1. Ontdooi uw varkensgebraad, indien nodig, dat groot genoeg moet zijn om de slowcooker minimaal voor de helft en niet meer dan tweederde te vullen. U kunt kiezen voor een varkenslende, een varkensschouder of een andere grote snee varkensvlees.

Stap 2

 1. Zet de slowcooker op de middelhoog instelling. Gebruik een rooster op de bodem van het fornuis als u het braadstuk boven de druppels wilt laten stijgen.

Stap 3

 1. Plaats het vlees in de slowcooker en voeg een kopje water toe. Als u groenten - zoals wortels en aardappelen - wilt koken met het varkensgebraad, voeg ze dan eerst toe aan de slowcooker en plaats het vlees bovenop de groenten. Groenten hebben meer tijd nodig om te koken dan vlees, volgens de USDA.

Stap 4

 1. Strooi de uiensoepmix over het varkensvlees en voeg, indien gewenst, een eetlepel gehakte knoflook en een sprenkel zwarte peper toe. Je kunt de uiensoepmix ook over het oppervlak van het varkensgebraad wrijven.

Stap 5

 1. Kook het varkensgebraad vier uur lang als uw braadstuk minder dan 2 pond is. Voeg een uur toe voor elk pond van meer dan 2 pond. Houd het deksel op de slowcooker gesloten, tenzij u het gebraden roert of controleert of het klaar is. Vermijd te gaar door ervoor te zorgen dat er wat vloeistof in de slowcooker blijft. U kunt het fornuis veilig instellen op een lagere instelling voor de hele dag koken.

Stap 5

 1. Uiensoepmix, 1 pakket

 2. Slowcooker

Stap 5

 1. Zie af van toegevoegd zout omdat verpakte uiensoepen rijk zijn aan natrium. Schep de resterende vloeistof na het koken over het vlees.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407