Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Subway Meatball Sub Nutritional Facts

Calorievergelijkingen

 1. De Subway Meatball Marinara Sub is favoriet bij de klant, vooral omdat het een van de weinige hot subs is op het $ 5 Footlong-menu. De belangrijkste componenten zijn de gehaktballetjes in Italiaanse stijl die in een marinara-saus sudderen. Dit artikel richt zich op de 6-inch versie van de sandwich. Als u een Footlong bestelt, verdubbelt u gewoon de voedingswaarde.

Portiegrootte

 1. De portiegrootte van een 6-inch Marinara broodje Meatball is 372 gram, het grootste van alle aanbiedingen van Subway. Dit omvat sla, tomaten, groene paprika's en uien. De keuze van brood is optioneel, maar voedingsfeiten zijn gebaseerd op een keuze van negen-graan tarwebrood.

Calorie- en vetgehalte

 1. Een 6-inch Marinara Subball Sandwich bevat 580 calorieën. Afgemeten aan een standaard dieet met 2000 calorieën is deze 6-inch sandwich gelijk aan 29 procent van het dagelijks aanbevolen dieet. Van de 580 calorieën komen 200 calorieën uit vet. Dit komt overeen met 23 gram vet, waarvan 9 gram uit verzadigd vet en 1 gram uit transvet. De Subway Meatball Marinara-sandwich bevat ook 45 milligram cholesterol.

Natrium en suikers

 1. Het Meatara Marinara-sandwich verpakt 1.530 milligram natrium in een portie van 6 inch. In een dieet met 2000 calorieën maakt dit bijna 41 procent uit van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. De sandwich bevat ook 16 gram suikers.

Koolhydraten

 1. Terwijl de meeste koolhydraten uit het brood komen in de meeste Subway-sandwiches, zijn er ook andere ingrediënten die koolhydraten bevatten. De Meatara Marinara bevat 70 gram koolhydraten. Dit is het hoogste aantal broodjes op het menu.

Protein

 1. Eiwit kan voornamelijk worden toegeschreven aan de gehaktballetjes zelf. De Meatball Marinara-sandwich bevat 24 gram eiwit. Dit kan worden vertaald naar 48 procent van de aanbevolen dagelijkse eiwitinname.

Voedingsvezels

 1. De Meatara Marinara-sandwich trekt voedingsvezels uit veel van de betrokken ingrediënten. Met 9 gram voedingsvezels staat het zelfs weer bovenaan de kaart voor de broodjes op het menu van Subway. Voedingsvezels kunnen helpen bij de spijsvertering en het doorgeven van voedsel.

Vitaminen en mineralen

 1. Vitaminen en mineralen worden gemeten op basis van een percentage van de aanbevolen dagelijkse inname op basis van een dieet met 2000 calorieën. De Meatara Marinara-sub bevat 40 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine A, 45 procent vitamine C, 20 procent calcium en 25 procent ijzer.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407