Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Top 6 vervangers van Tahini

Top 6 Tahini-substituten

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 02 mei 2018

 2. Sesamzaadjes, als ze niet van de bittere smaak genieten, of als ze er gewoon geen toegang toe hebben! Hoewel verschillende soorten notenboter de beste vervangers zijn, zijn er ook andere opties. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Tahini

 1. Tahini is een populaire specerij uit het Midden-Oosten en de Middellandse Zee die wordt bereid uit gemalen sesamzaad. Deze heerlijke, geroosterde spread kan op zichzelf worden gegeten, maar het is ook opgenomen in andere bereidingen, zoals baba ganoush en hummus. Al meer dan 4.000 jaar wordt deze smeerbare kruiderij in verschillende vormen gebruikt, maar het is pas onlangs wereldwijd bekend geworden.

Tahini Substitutes

 1. De beste vervangers voor tahini zijn onder andere pindakaas, zonnebloemzaadboter, sesamolie, amandelboter, sojaboter, cashew-boter en hennepzaadboter.

Pindakaas

 1. Pindakaas is minder bitter dan tahini maar heeft een vergelijkbare consistentie, dus dit is een gemakkelijke en effectieve vervanging.

Amandelboter

 1. Amandelboter kan lijken op tahini, maar de smaak zal iets zoeter zijn. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Zonnebloempittenboter

 1. Deze zaadboter is hartiger dan zoet, en hoewel hij meer textuur heeft dan tahini, is de smaak vrij gelijkaardig.

Cashew Butter

 1. Een paar cashewnoten mengen met suiker en zout kan een cashewboter opleveren die qua smaak heel dicht bij tahini komt.

Kikkererwtenmeel

 1. Na het roosteren van de kikkererwten kunnen ze worden gemengd tot een zeer tahini-achtige spread.

Sojaboter

 1. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407