Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Varkensvlees braden zonder deksel koken op 250 graden

Textuur en verbruik

 1. Vlees wordt traditioneel geroosterd bij relatief hoge temperaturen, variërend van een gematigde 350 graden Fahrenheit, tot ruim 400 F voor bijzonder kleine of zachte stukken zoals varkenshaasjes. Moeilijkere en dikkere sneden, zoals de schouder, profiteren van lang en langzamer koken bij relatief lage temperaturen. Het duurt de hele dag, maar een varkensvlees dat op 250 F is gekookt, komt er uitzonderlijk zacht uit.

Stap 1

 1. Droog uw varkensgebraad met keukenpapier en veeg de afgesneden uiteinden van de botten af ​​om eventuele fragmenten te verwijderen. Snijd met een scherp mes voorzichtig de buitenste laag vet in een kruisluikpatroon. Maak ondiepe sneden slechts gedeeltelijk in het vet, zorg ervoor dat u de onderliggende spier niet doorboort.

Stap 2

 1. Wrijf zout en peper of andere kruiden over de blootgestelde oppervlakken van het gebraad. Als je een kruidenmix of kruidenmix gebruikt, zal het smaken een nacht afdekken en in de koelkast bewaren. [! 8364 => 1130 = 4!

 1. Verwarm uw oven voor op 250 F en plaats het gekruide gebraad in het rooster van uw braadpan. Schuif de pan met varkensvlees op het middelste rek van uw oven.

Stap 4

 1. Bak uw varkensvlees langzaam 4 tot 8 uur, afhankelijk van de snit en de grootte van het gebraad, totdat u er gemakkelijk een vork in kunt schuiven en een geurige mondvol varkensvlees eraf kunt draaien. Het moet helemaal zacht zijn, maar toch vochtig.

Stap 5

 1. Haal het gebraad uit uw oven. Als je de huid of de buitenste laag van het vlees wilt knapperig maken, verhoog je het vuur tot 500 ° F en schuif je het vlees 5 tot 10 minuten terug in de oven tot het erg bruin en licht gebleekt is. Laat het varkensvlees 10 tot 15 minuten rusten voordat je het snijdt of snijdt.

Stap 5

 1. Papieren handdoeken

 2. Scherp mes

 3. Zout en peper, of andere smaakmakers

 4. Braadpan met rooster

Stap 5

 1. De langzaam roosterende methode vereist een relatief rijke en vette snee, zoals de varkensschouder, verse ham of buik van varkensvlees. Veel van het vet komt vrij tijdens dit lange, langzame kookproces en grote naden van vet en bindweefsel kunnen worden verwijderd wanneer het varkensvlees wordt versnipperd of gesneden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407