Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voeding in Chinese Spareribs zonder been

Vitaminen

 1. Spareribs zonder botten zijn een hoofdbestanddeel van veel Chinese restaurants, omdat de ribben een rijke, vlezige smaak hebben en vol zitten met eiwitten. Hoewel spareribs zonder botten een plezierige traktatie kunnen zijn, zijn ze niet ideaal voor je algehele gezondheid, omdat ze vaak ook veel calorieën en vet bevatten. Spareribs geserveerd in verschillende restaurants kunnen verschillen in voedingswaarde-informatie hebben vanwege verschillen in recepten.

Calorieën

 1. Als u op dieet bent, zijn Chinese spareribs zonder been geen ideale keuze; een 8-oz. portie van de ribben bevat 949 calorieën, wat meer dan 47 procent van de dagelijks aanbevolen inname van 2000 uitmaakt. Het eten van calorierijke maaltijden kan gewichtsbeheersing bemoeilijken, en het zou lang duren om de calorieën te verbranden door oefening. Je moet een uur en 38 minuten joggen of een uur en 51 minuten zwemmen om 949 calorieën te verbranden.

Fat

 1. Chinese spareribs zonder been bevatten veel calorieën, voornamelijk vanwege het aanzienlijke vetgehalte. Elke 8-oz. portie van dit voedsel bevat 74 g voedingsvet, wat overeenkomt met het vetgehalte van ongeveer 16,5 eieren. Je lichaam heeft voedingsvet nodig om te overleven, maar het bevat veel calorieën, dus het eten van veel vet voedsel kan een uitdaging vormen voor gewichtsbeheersing.

Protein

 1. Chinese spareribs zonder been zijn een rijke bron van eiwitten, met 56 g in elke 8-oz. portie. Eiwit bouwt en onderhoudt de cellen en weefsels van uw lichaam, dus voldoende niveaus eten is essentieel voor een goede gezondheid. Je zou meer dan negen eieren moeten eten om de hoeveelheid eiwit in 8 oz te verkrijgen. Chinese spareribs zonder been.

Koolhydraten

 1. Hoewel Chinese spareribs zonder been veel andere voedingsstoffen bevatten, bevatten ze weinig koolhydraten. Elke 8 oz. portie bevat slechts 13 g koolhydraten, een voedingsstof die fungeert als primaire brandstofbron voor uw lichaam. Misschien vindt u succes met plannen voor afvallen met weinig koolhydraten; onderzoek uit de editie van februari 2006 van "Archives of Internal Medicine" suggereert dat ze sneller gewichtsverlies kunnen produceren dan hogere koolhydraatvoedingen.

Sodium

 1. Als u risico loopt op hoge bloeddruk, is het eten van Chinese spareribs zonder been misschien geen goed idee, als een 8-oz. portie bevat 1,251 mg natrium, wat 83 procent uitmaakt van de dagelijkse aanbevolen inname van 1500 mg voor alle personen, ongeacht de gezondheidstoestand.

Kalium

 1. Een voordeel van Chinese spareribs zonder been is het rijke kaliumgehalte. Elke 8 oz. portie bevat 794 mg, of ongeveer 40 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van 2000 mg. Kalium zorgt ervoor dat uw spieren, zenuwstelsel en hart goed functioneren.

Vitaminen en mineralen

 1. Chinese spareribs zonder botten zijn niet bijzonder rijk aan vitamines en mineralen, maar wel 8 oz. portie levert 20 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van ijzer. De portie bevat ook 4 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C en 3 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van vitamine A.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407