Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen van het dieet van de buikbuik

Voordelen van het dieet van de buikbuik

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 24 april 2019

 2. Tarwebuikdieet is een volledig korrelvrije benadering van uw voedselinname en het kan een aantal indrukwekkende bijwerkingen hebben als het correct wordt toegepast. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is het tarwe-buikdieet?

 1. Het tarwebuikdieet geformuleerd door Dr. William Davis is een extremere benadering van een glutenvrij dieet, een die alle granen elimineert, inclusief rijst, maïs, tarwe, graan en zelfs gluten -vrije vervangingen voor producten op basis van tarwe. De theorie achter dit dieet is dat het kan helpen om de afzetting van visceraal vet te voorkomen, waardoor een "tarwebuik", voorheen bekend als een "bierbuik" of een "potbuik", wordt voorkomen. Granen zijn een relatief nieuwe toevoeging aan het menselijke dieet en de ontwikkelaars van dit dieet beweren dat granen vergelijkbare effecten op de hersenen kunnen hebben als opiaten. Met andere woorden, granen kunnen verslavend zijn, wat resulteert in extra honger naar granen, wat leidt tot overmatige inname van eenvoudige suikers en vetopslag in de darm. Door granen te verwijderen en die koolhydraten te vervangen door fruit, groenten, peulvruchten, enz., Kun je aan je voedingsbehoeften voldoen en tegelijkertijd je inspanningen voor gewichtsverlies stimuleren.

Dieetbuikdieet

 1. Het tarwe-buikdieetplan bestaat uit het verwijderen van alle granen, maar dat zijn niet de enige voedingsmiddelen die in dit dieet worden beperkt.

Eten om te eten (onbeperkt)

 1. Het tarwe-buikdieetplan bestaat uit het verwijderen van alle granen, maar dat zijn niet de enige voedingsmiddelen die in dit dieet beperkt zijn.

Eten om te eten (met mate)

 1. Het dieet van de tarwebuik bestaat uit het verwijderen van alle granen, maar dat zijn niet de enige voedingsmiddelen die in dit dieet beperkt zijn.

Te vermijden voedingsmiddelen

 1. Het dieet van de tarwebuik bestaat uit het verwijderen van alle granen, maar dat zijn niet de enige voedingsmiddelen die in dit dieet worden beperkt.

Voordelen

 1. De vele voordelen van het tarwebuikdieet zijn het vermogen om het volgende te doen:

 2. Zonder de verslavende toevoeging van graaneiwitten in uw dieet, kunt u ook minder tussendoortjes eten. Dit kan je helpen om je dagelijkse calorische richtlijnen binnen de perken te houden, waardoor gewichtsverlies wordt bevorderd en het diabetesrisico laag blijft.

Bijwerkingen

 1. Zoals bij elk dieet waarbij een groot deel van de calorie-inname wordt geëlimineerd, zijn er enkele risicofactoren betrokken bij het tarwe-buikdieet, zoals een verhoogd risico op een tekort aan voedingsstoffen. Hoewel veel van de geëlimineerde voedingsmiddelen bekend zijn als gevaarlijk voor de gezondheid van het hart en obesitas, worden andere, zoals bonen en peulvruchten, traditioneel beschouwd als voedzame nietjes in een gezond dieet. Dit dieet kan ook duurder zijn, omdat je betere stukken vlees en wat glutenvrij voedsel koopt, wat duur kan zijn. Praat met een arts of voedingsdeskundige voordat u aan dit dieet begint.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Zoals bij elk dieet waarbij een groot deel van de calorie-inname wordt geëlimineerd, zijn er enkele risicofactoren betrokken bij het tarwe-buikdieet, zoals een verhoogd risico op een tekort aan voedingsstoffen. Hoewel veel van de geëlimineerde voedingsmiddelen bekend zijn als gevaarlijk voor de gezondheid van het hart en obesitas, worden andere, zoals bonen en peulvruchten, traditioneel beschouwd als voedzame nietjes in een gezond dieet. Dit dieet kan ook duurder zijn, omdat je betere stukken vlees en wat glutenvrij voedsel koopt, wat duur kan zijn. Praat met een arts of voedingsdeskundige voordat u aan dit dieet begint.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407