Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom u op vakantie moet gaan voor de vakantie

Bezoek de Ghost of Inventory Past.

 1. We zijn helemaal in de swing van de zomer, dus het is natuurlijk de perfecte tijd om na te denken over ... de vakantie? Een seizoen dat bekend staat als gevuld met vreugde en festiviteit, maar evenzeer volgepropt met stress en te veel plannen. Van feestvakanties op kantoor tot vrienden en familie, het kan een heel stressvolle tijd zijn.

 2. Met dat in gedachten, en ongelooflijke deals beschikbaar voor degenen die beginnen met vooruit plannen, waarom zou u uw vrije tijd dan niet gebruiken om echt te genieten en op vakantie te gaan voor de vakantie? Afhankelijk van wat je van plan bent, varieert de plek om te boeken.

 3. Hier zijn vijf redenen om te overwegen om dit seizoen weg te gaan:

Stop met denken dat het 'egoïstisch' is

 1. We zijn er van overtuigd dat de feestdagen voor familie zijn. Punt.

 2. Maar wat als u geen familie heeft? Of hou je niet van je familie? Of vind je ze leuk, maar krijg je maar een keer zo veel vrije tijd per jaar en wil je niet elk vrij moment met ze doorbrengen? Of vind je ze leuk en wil je nieuwe ervaringen met ze hebben?

 3. Laat niemand je het gevoel geven dat het gebruik van je vrije tijd en je reisbudget om te doen wat je wilt egoïstisch is. Dit kan betekenen dat je een soloreis naar het strand maakt in plaats van naar oma's huis te gaan om te worden ondervraagd waarom je nog niet met iemand bent of al getrouwd bent. Of misschien besluit u om de kinderen naar een themapark te brengen voor een magische reis die ze willen. Of misschien besluiten jij en je vriendin om samen een nieuwe cultuur te ervaren. Het is uw tijd en geld, dus het is uw keuze.

 4. Toen ik van huis wegging, was er veel tijd nodig om te beseffen dat teruggaan voor Thanksgiving gewoon niet klopte. Voor de kosten van kaartjes en reizen tijdens het vakantieweekend kon ik het hele jaar door drie keer naar huis reizen. Familie zien is familie zien, maar ik budgeteer liever verstandig en maximaliseer de tijd dan ervoor te zorgen dat ik op een specifieke dag kom [!speciale evenementen uitgezonderd

 5. Dat hoeft niet. Dat doe je echt niet.

Tradities zijn bedoeld om te worden gedeeld, geleerd en bijgewerkt

 1. Misschien schuwt u het idee om tijdens de vakantie te reizen, omdat u tradities heeft met uw familie en vrienden. Of het nu gaat om het bakken van koekjes voor de buurt of caroling, het is volkomen normaal dat je elk jaar iets doet dat je leuk vindt. Maar dat zou u niet moeten weerhouden nieuwe tradities te leren.

 2. Vorig jaar bracht ik kerst door in Schotland - het was erg ver van huis, zeker een koude plek om de vakantie door te brengen en onbekend terrein. Ik maakte me zorgen dat ik me verdrietig zou voelen, weg van familie en weg van onze tradities. In plaats daarvan leerde ik over Schotse tradities zoals kerstcrackers (ook te zien in heel Groot-Brittannië en Australië) en dansen op het plafond.

 3. Ik heb Kerstmis ervaren zoals nooit tevoren - en dat was een goede zaak.

Ervaringen kunnen de beste geschenken zijn

 1. Of de beste manier om nieuwe geschenken te gebruiken. Met Tinggly kun je ervaringscertificaten kopen en de ontvanger kan ze overal ter wereld gebruiken. Maar waarom niet samen gaan? Of je hebt misschien een nieuwe camera in het oog, maar waar ga je hem gebruiken? En met wie ga je foto's maken van / met?

 2. Op die reis in Schotland waren het niet alleen individuele reizigers zonder geliefden, maar koppels die samen hun eerste kerst vieren, voor het eerst sneeuw zien of een paar gezinnen - ouders en kinderen - samen een nieuw land beleven. Op een andere geografische locatie zijn, nam niet weg dat ze samen quality time konden doorbrengen. In feite elimineerde het de afleiding van hun dagelijkse leven thuis en liet ze aanwezig zijn in hun tijd als gezin.

Het kost misschien zelfs minder dan thuisblijven

 1. Reizen is toegankelijker dan ooit, en als u bereid bent flexibel te zijn met uw bestemming, zult u versteld staan ​​van wat voor deals u kunt vinden. Met potlucks en Secret Santas en White Elephants loopt het vakantieseizoen op. Ok, dus reizen zal waarschijnlijk niet minder zijn dan thuis blijven, maar het is niet zo duur als je denkt. Houd sites als Secret Flying in de gaten, die vluchtaanbiedingen en fouttarieven weergeven en je kunt verrassende tarieven tegenkomen.

 2. Het is zelfs vroeg genoeg om creditcardpunten te sparen voor de gewenste vakantiereis. Als u in de Verenigde Staten woont, bieden Chase en Capital One geweldige reisvoordelen met hun kaarten en kunt u profiteren van aanmeldbonussen en ze strategisch gebruiken om aankopen die u al doet te maximaliseren (bijv. Al uw gas en / of boodschappen op de kaart en direct afbetalen). Boek dan met al uw punten uw vluchten of wis reisaankopen die buiten het beloningssysteem zijn gedaan.

 3. 276 retour?!?!

Minder stress, meer plezier

 1. Leg de manier weg waarop Home Alone gezinsvakanties afbeeldde. Wegkomen betekent de stress van het seizoen achter je laten. Het beheren van ieders schema's, het oppakken van geschenken, het bakken van koekjes en het allemaal doen tijdens het rijden in sneeuw en ijs. Als u niet met de McCallisters reist, is dit de perfecte manier om te ontspannen tijdens het seizoen en te genieten van de tijd die u vrij hebt van het werk en de kinderen van school.

 2. Natuurlijk, reizen heeft zijn stress, maar het komt ook met margaritas. [!of glühwein of whisky, of wat de drank van uw keuze ook is

 3. Ik neem elke dag whisky proeven over stress.

Oké, je bent overtuigd, wat nu?

 1. Heb je dus wat hulp nodig om aan de slag te gaan met vakantieplanning? Geen probleem! Hier zijn een paar manieren om te beginnen met het plannen van de vakantie:

 2. Wees flexibel en volg de deal: als budget belangrijker wordt dan bestemming, stel je nu in voor prijswaarschuwingen en bereid je voor op de trekker wanneer je een deal ziet die wekt je interesse. U kunt zich aanmelden voor de e-maillijsten op Secret Flying om alle deals te krijgen die uw land / regio verlaten, waardoor uw opties worden uitgebreid. Stel dat je in Nebraska woont, maar er is een rookdeal dat LA verlaat - spring erop en zoek goedkope vluchten naar LA!

 3. Je kunt ook de Take Me Anywhere-functie van momondo gebruiken om te zoeken naar deals die je luchthaven of je hele land verlaten. Hier is een voorbeeld van hoe je roulette met momondo kunt spelen.

 4. Laat het gezin de beslissing nemen: zodra je van plan bent om met meer dan één persoon te reizen, spelen meningen een rol. En iedereen kan zijn eigen idee hebben waar hij naartoe wil. In plaats van een totalitaire beslissing te nemen, maak het een spel! Laat iedereen een of twee landen opschrijven, gooi ze in een hoed en kies daar uw bestemming. Iedereen zal zich gehoord voelen en deel uitmaken van de beslissing.

 5. Raak geïnspireerd: zoek je favoriete reisblogs of bekijk hashtags zoals #christmas of #familyvacation op Instagram; zodra u iets ziet dat u boeit, leert u meer over de bestemming en begint u met plannen. Hier is een gids voor het gebruik van Instagram om je te helpen plannen.

 6. Ga eens kijken of kom meer te weten over uitgebreide familie: alleen omdat u op reis bent, betekent dit niet dat het niet om familie kan gaan. Misschien wil je meer weten over je afkomst. In 2015 heb ik een Ancestry DNA-kit gedaan om er (tot mijn verbazing) achter te komen dat ik meestal Iers ben; dit jaar ga ik naar Ierland en ben enthousiast om meer te weten te komen over mijn familiegeschiedenis.

Ga gewoon.

 1. Hoe je het ook aanpakt, vakantie vieren is zeker een avontuur en veel specialer dan rond dezelfde kerstboom (of menora of Festivus-paal) kruipen jaar.

 2. Over de auteur: Jessica is een fulltime reiziger met een missie om elk land ter wereld te bezoeken en haar reis, foto's, video, verhalen en observaties te delen op How Dare She. Volg haar op Instagram om de hele wereld door haar ogen te zien [!slash camera

 3. Het enige dat telt is een beetje plezier in het seizoen!

 4. Pin het vast om het te plannen!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407