Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zijn cashewnoten goed voor u?

Cashews

 1. Cashewnoten hebben een boterachtige, zoete en zoute smaak, een onmiskenbare vorm en zijn een uitstekende bron van verschillende vitamines en mineralen. Ze groeien op cashewnotenbomen, die inheems zijn in subtropische klimaten.

 2. Rauwe, ongezouten cashewnoten worden vaak gebruikt in veganistische recepten, evenals in de Indiase keuken. Velen van ons eten cashewnoten nadat ze zijn geroosterd en gezouten, waardoor ze een heerlijke snack worden.

Voedingswaarden

 1. Hoewel cashewnoten een van de vezels met de laagste vezel en de hoogste koolhydraten zijn, zitten ze boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten.

 2. Deze omvatten vitamine E, K en B-6, samen met mineralen zoals koper, fosfor, zink, magnesium, ijzer en selenium, die allemaal zo belangrijk zijn voor een verscheidenheid aan lichaamsdelen functies die we niet zonder kunnen.

Hart-gezonde eigenschappen

 1. Onderzoek toont aan dat het eten van meer noten, zoals cashewnoten, uw risico op hart- en vaatziekten kan verlagen. Dit kan gebeuren door de bloeddruk en het cholesterolgehalte te verlagen.

 2. In één onderzoek verlaagden cashewnoten de bloeddruk en verhoogden ze "goede" cholesterolwaarden.

 3. Sommige vitamines en mineralen in noten, zoals kalium, vitamine E en B-6 en foliumzuur, helpen ook bij het bestrijden van hartziekten.

Optimaliseert de gezondheid van het bloed

 1. Het koper en ijzer in cashewnoten werken samen om het lichaam te helpen rode bloedcellen te vormen en te gebruiken. Dit houdt op zijn beurt bloedvaten, zenuwen, botten en het immuunsysteem gezond en functioneert naar behoren.

Goed voor de gezondheid van het oog

 1. We hebben allemaal gehoord dat wortels goed zijn voor je ogen, maar het kan een verrassing zijn dat cashewnoten dat ook zijn.

 2. Cashewnoten bevatten veel luteïne en zeaxanthine, die als antioxidanten werken. Wanneer dagelijks geconsumeerd, kunnen deze antioxidantverbindingen de ogen beschermen tegen het soort schade dat kan leiden tot blindheid naarmate we ouder worden.

 3. Ze kunnen ook helpen het risico op staar te verminderen.

Gewichtsverlies beheren

 1. Volgens onderzoek van Harvard zijn twee porties noten per dag nuttig in de strijd tegen hart- en vaatziekten, diabetes en kanker.

Hoe zit het met het vet?

 1. Cashewnoten bevatten veel vitamines en voedingsstoffen, maar ze bevatten ook veel vet.

 2. Het vet in cashewnoten is "goed" vet, waarvan wordt aangenomen dat het helpt bij het voorkomen van hartziekten en het verminderen van het risico op een beroerte. Het vet helpt je ook om je vol en tevreden te voelen en kan helpen bij het beheersen van je gewicht. [! 6082 => 1130 = 8!

De afhaalmaaltijden

 1. Cashewnoten zijn een krachtpatser van vitamines, mineralen en andere nuttige voedingsstoffen.

 2. Terwijl andere noten, zoals amandelen, meer eiwitten en vezels bevatten, is het eten van noten zoals cashewnoten in verband gebracht met kankerpreventie, gezondheid van het hart en gewichtsbehoud.

 3. Het antwoord op de vraag is natuurlijk: Ja, cashewnoten zijn goed voor u.

 4. Cashewnoten zijn een krachtpatser van vitamines, mineralen en andere nuttige voedingsstoffen.

 5. Terwijl andere noten, zoals amandelen, meer eiwitten en vezels bevatten, is het eten van noten zoals cashewnoten in verband gebracht met kankerpreventie, gezondheid van het hart en gewichtsbehoud.

 6. Het antwoord op de vraag is natuurlijk: Ja, cashewnoten zijn goed voor u.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407