Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Brie pie (tourte au brie)
 
 
6-8 PortiesPTM60 min

Brie pie (tourte au brie)


Dit is de specialiteit van de familie Dufour in de boerderij / herberg Ferme Auberge de la Recette in Frankrijk, in het hart van Brie Country. We hebben er op een dag gegeten omdat we zoveel goede dingen over hun brie-taart hadden gelezen. Ik heb het niet gedaan vraag om het recept omdat ik niet dacht dat ze het bereid zouden zijn om het aan mij te geven. Maar onlangs hebben we geleerd dat de boerderij op een kookshow stond en ze legden uit hoe ze hun beroemde brie-taart konden maken! Als u de verschillende soorten brie niet kunt vinden, zal waarschijnlijk slechts één type werken, hoewel de smaak een beetje anders is. Voorspellingstijd is exclusief koeltijd.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Voeg de dag ervoor bloem, boter en een beetje water bij elkaar om het deeg voor de taartbodem te maken. Doe een nacht in de koelkast (om tijd te besparen, laat ik deze stap over en gebruik ik een in de winkel gekochte korst).
 2. Verdeel het deeg in 2 delen, rekening houdend met het feit dat de bodemkorst meer deeg nodig heeft dan de bovenkant. Rol het deeg uit (nogmaals, ik laat deze stap weg bij het gebruik van een in de winkel gekochte korst). Boter een cirkeldiagram of lijn met bakpapier en leg de onderste korst in de taartplaat.
 3. Verwijder de korstjes van de kazen en snijd de kazen. Bedek de bodem van de taartbodem met de plakjes kaas en bestrooi met nootmuskaat.
 4. Klop 1 ei samen met de vloeibare room en giet dit over de brieplakken.
 5. Bedek met de bovenste taartbodem, sluit zorgvuldig de randen af ​​en snijd een paar kleine spleten in de bovenste korst.
 6. Klop het overgebleven ei samen met een scheutje zout en bestrijk ze met de bovenste korst om het goudbruin te maken tijdens het bakken.
 7. Bak op 350 ° F (180 ° C) gedurende 25 minuten. Warm bewaren met een groene salade.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407