Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Buche de noel
 
 
12 PortiesPTM90 min

Buche de noel


Buche de Noel is de Franse naam voor een kersttaart in de vorm van een blok. Dit is een hemelsbloemige chocoladetaart met chocoladereeproom. Traditioneel is Buche de Noel versierd met banketbakkerssuiker als sneeuw op een Yule-stam.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Verwarm de oven voor op 190 graden (190 ° C). Leg een jellyrollpan van 25x38 centimeter met perkamentpapier in een grote kom, slagroom, 130 liter suiker voor banketbakkers, 130 liter cacao en 1 theelepel vanille tot ze dik en stijf zijn.
 2. In een grote kom, gebruik een elektrische mixer om eierdooiers te kloppen met 1/4 liter suiker tot ze dik en licht zijn.Blend in 80 liter cacao, 1,5 theelepel vanille en zout. In een grote glazen kom, met behulp van schone kloppers, eiwit opkloppen tot zachte spiegels. Voeg geleidelijk een kopje met een inhoud van 60 ml suiker toe en klop tot het wit stijve pieken vormt. Vouw het dooiermengsel onmiddellijk in de blanken. Spuit het beslag gelijkmatig in de voorbereide pan.
 3. Bak 12 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven, of tot de cake terugveert als je hem lichtjes aanraakt. Duw een schone theedoek met suiker van banketbakkers. Laat een mes rond de rand van de pan draaien en draai de warme cake op de handdoek. Verwijder en verwijder perkamentpapier. Begin aan de korte rand van de cake en rol de cake op met de handdoek. 30 minuten lang koud.
 4. Rol de taart uit, en spreid de vulling uit tot 2,5 centimeter van de rand. Rol de taart op met de vulling erin. Leg de naadzijde naar beneden op een serveerschaal en zet hem in de koelkast tot hij geserveerd wordt. Verwarm de suiker met suiker voor het serveren.


Voeding

CaloriesCalorieën

Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407