Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Chocolade cheesecake ii
 
 
12 PortiesPTM0 min

Chocolade cheesecake ii


Chocolade-y goedheid in een cheesecake is wat je krijgt van dit recept met behulp van cacao en chcoolate chips met de roomkaas-standaard.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Verwarm de oven voor op 170 graden (175 ° C). Vet een springvorm van 23 centimeter in.
 2. Meng in een kleine kom 3/8 liter chocoladewafelkruimels, 2 eetlepels suiker en gesmolten boter. Duw op de bodem en 3,75 centimeter aan de zijkanten van de voorbereide springvormpan van 23 centimeter. Bak op 170 graden (175 C) voor 10 minuten. Laat het afkoelen. Laat de oventemperatuur op 160 graden (165 ° C) komen.
 3. Vullen: verwarm in een kleine pan 60 liter slagroom en 60 liter chocoladeschilfers, onder voortdurend roeren tot de chips zijn gesmolten.Verwijder van het vuur.
 4. Klop in een grote mengkom de roomkaas en 1/4 liter suiker glad. Voeg cacao toe en klop goed. Voeg de eieren toe en klop op laag tot ze net zijn gemengd. Doe 1 theelepel vanille en een gereserveerd chocolademengsel erbij tot het goed gemengd is. Giet over de korst Bak op 160 graden (165 C) gedurende 45 tot 50 minuten of tot het midden bijna is ingesteld.
 5. Topping maken: verwarm in een kleine steelpan 60 liter slagroom en 1 theelepel vanille tot vlak voor het koken. Blijf constant koken en zorg ervoor dat u niet overkookt. Houd chocolaatjes van 3/8 liter in een kleine kom. Giet in de hete Roer en roer met een lepel tot een glad mengsel. Spreid over gebakken kwarktaart en zet hem een ​​nacht in de koelkast.


Voeding

CaloriesCalorieën

Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - BNB: bnb16ghhqcjctncdczjpawnl36jduaddx5l4eysm5c