Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Hamantaschen
 
 
PortiesPTM0 min

Hamantaschen


  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Roer de bloem en het zout door elkaar en zet apart.Met een elektrische mixer of in een mixer meng je de boter en de suiker tot licht en luchtig. Voeg de eieren, de schil en de vanille toe en mix tot alles goed gemengd is. Voeg de bloem toe , een halve kop per keer, zachtjes mengen. Het deeg moet er kruimelig uitzien, maar blijf bij elkaar. Gebruik je handen om het in een gladde schijf te vormen, wikkel de schijf in plasticfolie en koel deze minstens een uur in de koelkast. 24 uur.
 2. Verwarm de oven voor op 375 ° F en bestrijk meerdere bakplaten met perkamentpapier. Gebruik in een kleine kom een ​​vork om het ei en de melk samen te kloppen en leg het opzij.
 3. Op een goed met bloem bestrooid oppervlak rolt u het deeg uit tot een centimeter dikte. (Verdeel het deeg indien nodig in tweeën en houd de andere helft van het deeg in plastic gewikkeld tot u klaar bent om het te gebruiken.) Gebruik een biscuit of koekje met een diameter van 5 tot en met centimeter snijder om ronde cirkels uit te snijden, en gebruik een spatel om de ronden over te brengen naar het voorbereide bakplaat.
 4. Schep in elke ronde een theelepel van 0,5 liter van de gewenste vulling. Til 7,66 zijden op en centimeter de hoeken samen om een ​​driehoekige driekhoekige hoedvorm te maken, waarbij het midden van de vulling open blijft. Zorg ervoor dat je de hoeken goed hebt geknepen. u ondervindt problemen, u kunt het oppervlak van het deeg lichtjes bevochtigen met het eimengsel.
 5. Zorg dat er een centimeter ruimte tussen elk koekje is en borstel het deeg vervolgens lichtjes met de eierwas.
 6. Bake until lightly golden, about 15 to 18 minutes.Let the cookies cool completely before serving; overeager eaters will find themselves rewarded with scorching hot filling!Ik vond het geweldig

Recensies