Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Kalkoen - ontbeend en gerold
 
 
12 PortiesPTM3H45 min

Kalkoen - ontbeend en gerold


We hebben dit elk jaar sinds Thanksgiving sinds 2001, nadat chef-kok Todd English dit op een Martha Stewart-show heeft gezien. Elk stuk heeft wat donker en wat wit vlees, evenals de smakelijke vulling. De gerolde kalkoenplakken maken prachtig perfecte sandwiches als alle restjes overleven tot de volgende dag ... We vinden het geweldig! En, het balanceren van de inspanning en de beloningen, het is absoluut al het werk waard (ontbening is echt niet zo moeilijk).

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. DEBONE TURKIJE (voorbereidingstijd omvat niet het ontbenen - dit hangt af van de vaardigheid, gemiddeld ongeveer een uur zou het moeten doen) :.
 2. Leg kalkoen met de borstzijde naar beneden op een stabiel werkoppervlak met de staart naar u toe gericht. Snijd met een scherp mes de huid langs de ruggengraat van nek tot staart. Snijd het vlees weg en trek het weg van het karkas.
 3. Snijd het vlees van het schouderblad in de buurt van de vleugel en verwijder het bot. Wanneer je de vleugelverbinding hebt bereikt, maak de kogel- en mofverbinding dan los zodat ze gescheiden zijn van het karkas maar nog steeds op de huid bevestigd. Blijf borstvlees weg van het bot tot aan de rand van het borstbeen . Draai de vogel rond en herhaal aan de andere kant.
 4. De vogel moet nu botervet zijn, met het karkas alleen aan het borstbeen bevestigd, en de vleugels en de trommelstokken nog met beenderen. Trek voorzichtig naar het borstbeen en het karkas en zorg ervoor dat u het vlees onder het borstbeen niet verscheurt.
 5. Snijd vleugeluiteinde en middengedeelte af, laat grootste vleugelbeen achter. Houd buiten vleugelbot snijd door de pezen en schraap vlees van het bot. Houd buiten het vleugelbeen snee door de pezen en schraap het vlees van het bot. Trek het bot eruit met een mes om het los te maken .
 6. Houd het uiteinde van het beenbot vast en snijd door de pezen waarmee het vlees aan het bot is bevestigd. Gebruik een mes om het vlees van het bot te schrapen en het van het bot af te duwen. Snijd het bot vrij van de schil. Snij eventuele pezen uit die nog op het been liggen. aan de andere kant, duw dan de been- en vleugelhuid naar buiten.
 7. Vlinderborst zodat het vlees de huid volledig bedekt. ​​Bedek met plasticfolie en bestrooi het vlees lichtjes tot aan het einde.
 8. Verwarm de oven tot 375 F.
 9. BEREIDSTELLING VOORBEREIDEN: In een koekenpan, ui, knoflook, 1 eetlepels fijngehakte rozemarijn, salie en mosterd op 1 eetlepel olijfolie op middelhoog vuur koken. Gedurende 10 minuten roeren, af en toe roeren, tot de ui zacht en doorschijnend maar niet bruin is. Overdracht naar een grote kom en zet apart om af te koelen.
 10. Voeg de gemalen kalkoen en het varkensvlees, broodkruimels, eieren, room, 1 ½ theelepel zout en ¼ theelepel peper toe. Roer om te combineren.
 11. ROL TURKIJE: Leg kalkoen op een werkoppervlak, met de huid naar beneden en breng op smaak met 1 theelepel zout, ½ theelepel peper en resterende 2 eetlepels fijngehakte rozemarijn.
 12. Plaats de vulling in het midden van de kalkoen. Rol kalkoen naar boven terwijl de nek en staart samenvallen (elke plak van de rol heeft zowel donker als wit vlees), vastzetten met tandenstokers of houten spiesen om ze op hun plaats te houden. Om de 5 centimeter met keuken touw.
 13. Besprenkel met de resterende 2 eetlepels olijfolie.Laat het restje van het theelepel zout en ½ theelepel peper. Smeer de rozemarijntakken langs de bovenkant van de rol onder het touw. Plaats op het braadrek over een grote pan (we moeten meestal een "U" -vorm maken ).
 14. ROAST TURKIJE totdat thermometer 150 graden registreert, 2 tot 2 ½ uur.
 15. Haal uit de oven, bestrijk met ahornsiroop en keer terug naar de oven voor nog eens 20 minuten, of tot de thermometer 160-165 aangeeft. Het ahornsiroopglazuur geeft de rol een prachtige rijke kleur.
 16. VERWIJDER VAN OVEN en laat 10 minuten rusten. Breng over naar snijplank, verwijder touw en rozemarijn en snij kruiselings in plakjes van ½ tot 1 inch.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407