Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Veggie kip kaas poppers met bessensaus
 
 
0 PortiesPTM45 min

Veggie kip kaas poppers met bessensaus


Dit zijn heerlijke kleine traktaties vergelijkbaar met jalapenopoppers die gemakkelijk zijn op te zwepen. Gezonder door groenten toe te voegen en ze te bakken. Richtingen voor (alternatief) bakken worden ook vermeld. Je kunt de hete saus weglaten om deze mild te maken als je wilt.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Meng de kazen in een grote kom grondig. Voeg de resterende ingrediënten behalve Panko.Chill toe gedurende 10 minuten of zo nodig om ballen gemakkelijker te vormen.
 2. BAKKEN: Verwarm de oven op tot 210 graden. Rol het mengsel met de handpalmen in balletjes van 1,5 "(houd ze bijtend). Rol elke bal in de panko om gelijkmatig te coaten.
 3. Plaats elke bal op een ingevette bakplaat (of gebruik perkament of een silpat). Bak gedurende 15-20 minuten. Laat 5 minuten afkoelen en breng het dan over naar een serveerschaal in een enkele laag.Serveer met saus.
 4. TO FRY: Plaats 1/4 liter bloem, 3/4 eieren en 3/8 liter Panko in 3 afzonderlijke kom. Rol elke bal in de bloem, dan het ei en dan de Panko. Zet opzij in een enkele laag (bakplaat) werkt goed ).
 5. Verhit een frituurpan (of grote pot) gevuld met 2-3 "plantaardige olie tot 350 ° F Bak de poppers in porties (niet onder de menigte). Neem gedurende 1-2 minuten per batch.Drain op papieren handdoeken.Serveer met saus.
 6. BERRY SAUS: Verhit de jam en het sap in een kleine steelpan. Nader tot de gewenste consistentie (die van een dipsaus). Serveer de saus warm.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407