Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Mooie kersenlaag cake
 
 
PortiesPTM60 min

Mooie kersenlaag cake


"Deze heerlijke opvallende cake is een variatie op een Italiaans dessertrecept dat al jaren in mijn familie voorkomt", zegt Jennifer Ciccia uit Hamburg, New York.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Bereid en bak cake volgens de aanwijzingen op de verpakking, met behulp van twee ingevette en bebloemde 9-inch bakken. Koel gedurende 10 minuten voordat u cakes van pannen naar draadrekken verwijdert om volledig af te koelen.
 2. Klop de roomkaas en ricotta in een grote kom tot ze zacht zijn. Voeg suiker en extracten van banketbakkers toe; slaan tot dat het glad is.
 3. Giet de kersen goed af en bewaar 1 theelepel kersensap.Chop-kersen.Hak gehakte kersen, chocoladestukjes en gereserveerd kersensap in ricotta-mengsel.Koel voor 1 uur of tot smeerbaar.
 4. In een andere grote kom, roomboter en boter tot licht en luchtig. Voeg geleidelijk suiker en vanille van banketbakkers toe; klop tot een gladde massa. Voeg genoeg water toe om een ​​smeerbare consistentie te verkrijgen. Tik op Een kopje met een inhoud van 190 ml die matteringroze bevat. Tint Een kopje met een inhoud van 60 ml met glazuurgroen. Opzij zetten Een schaal met een inhoud van 3/8 liter met witte glimmertjes.
 5. Snijd elke cake horizontaal in twee lagen. Plaats een laag op een serveerschaal; spreid met een derde van de vulling. Herhaal de lagen twee keer. Top met de resterende cakevorm. Spreid overgebleven witte glazuur over de bovenkant en zijkanten van de cake.
 6. Versier een klein gaatje in de hoek van het deeg of de plastic zak; steek tip in 5. Vul de zak met gereserveerde witte glazuur; pijp wijnstokken op cake. Verander naar shell tip 21; pijp schaal rand langs de bodem en boven randen. Gebruik bloemblaadje tip 103 en roze glazuur om de rosebuds pijp. Gebruik blad tip 67 en groen glazuur om de bladeren pijp. Winkel in de koelkast.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407