Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Vijgen- en geitenkaasnesten
 
 
40-48 mini muffins, 6-8 PortiesPTM60 min

Vijgen- en geitenkaasnesten


Klaar, klaar, klaar! Speciale editie wedstrijdinzending: ik ben dol op het maken van hapjes en tapas! Ik heb dit recept ontwikkeld voor de Simply Potatoes Contest van gisteravond. Deze zijn snel en eenvoudig, maar zien er zo mooi uit dat je gasten denken dat ze je uren hebben gekost om te maken! Ze zijn ook perfecte "one bite" hapjes.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Verwarm de oven voor op 400 °.
 2. Meng in grote kom hash bruin, geklopt ei, zout en peper. Roer tot de aardappelen goed zijn bedekt met eieren.
 3. Spuit (2) 24 mini-muffinpannen met antikleefspray. Spat in ongeveer 1/4 theelepel hashbruin mengsel in elke muffin liter zachtjes op de bodem en op de zijkanten van de beker.Bake voor ongeveer Een kom met een inhoud van 633 liter minuten bevatten of tot ze bruin zijn en ze beginnen weg te trekken van de muffin. Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen op het rooster.
 4. Bak de spekreepjes in de gebakken pan tot ze lichtjes knapperig zijn.Verwijder spek en zet apart. Neem alle 2 eetlepels spekvet weg.
 5. Voeg in dezelfde gebakken pan gehakte spinazie toe aan het spekvet en bak deze in med.hoge hitte totdat de spinazie slap wordt. Haal de pan uit de pan en zet apart.
 6. Beginnen met het samenstellen van nesten door ¼ theelepel vijgenconserven toe te voegen in de bodem van een hashbruin nest.Vervolgens boven met ongeveer ¼ theelepel gekookte spinazie en vervolgens ¼ theelepel geitenkaas.Top geitenkaas met nog een ½ tl vijgenconfituur en een beetje spek erop Ga door met lagen voor elk hashbruin nest.
 7. Leg ze op bakplaat en keer ze 2-3 minuten terug in de voorverwarmde 400 ° -oven of gewoon tot het heet is.Verwijder van de pan en serveer.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407