Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


10 beste vervangers voor zwarte peperkorrels

10 beste vervangers voor zwarte peperkorrels

 1. Door Jinal Gangar laatst bijgewerkt - 24 april 2019

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Beste vervanger voor zwarte peperkorrels

 1. Het beste alternatief voor zwarte peperkorrels is gemalen zwarte peper. Andere alternatieven zijn witte peperkorrels, papajazaden, groene peperkorrels, cayennepeper en kappertjes.

Gemalen zwarte peper

 1. Gemalen zwarte peper is een goede optie die u kunt kiezen en die de smaak van uw gerecht niet aanzienlijk zal veranderen. Voeg gewoon 1 / 4e theelepel zwarte peperpoeder toe in plaats van 1 theelepel zwarte peperkorrels voor de beste smaak.

Papaya Seeds

 1. Papaya-zaden kunnen in plaats van peperkorrels worden gebruikt, vooral in het geval van een peperallergie. Deze zaden zijn qua textuur vergelijkbaar met zwarte peperkorrels en hebben een scherpe smaak, zodat je zwarte pepersaus net hetzelfde smaakt als voorheen.

Groene peperkorrels

 1. Zoutmaat voor de scherpte van uw gerecht tijdens het koken. Misschien wilt u meer groene peper toevoegen om het vuur een beetje te verhogen. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Witte peperkorrels

 1. Witte peper is niet alleen een geweldige vervanger voor zwarte peper, maar ook een milder kruid als het gaat om de smaak. Als je het aan de bereiding toevoegt, krijg je een lichtere smaak en behoud je de warmtegraad. Je zou dus niet altijd om suiker schreeuwen!

Roze peperkorrels

 1. Roze peper is een zoetere versie van witte peper. Het kan een geweldige vervanger zijn voor zwarte peper omdat het je gerecht een roze tint kan geven. Het zal de smaak van uw gerecht verder verbeteren. Roze peper is zachter van smaak dan zwarte peper, dus als je het in een recept gebruikt, kun je de hoeveelheid verhogen.

Sichuan-peperkorrels

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Korianderzaden

 1. Hoewel korianderzaden geen familie zijn van de peperfamilie, kunnen ze indien nodig als alternatief voor zwarte peper worden gebruikt. Je kunt gewoon de zaden malen en het poeder gebruiken om je pasta of pizza te kruiden!

Andere kruiden

 1. Afgezien van de bovengenoemde vervangers, kunt u zich ook wenden tot enkele andere gemakkelijk verkrijgbare kruiden om zwarte peper te vervangen. De lijst bevat het volgende:Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407