Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


10 geweldige voordelen van Blueberry Tea

10 geweldige voordelen van Blueberry Tea

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 12 maart 2019

 2. Blueberry-thee biedt een aantal uitstekende gezondheidsvoordelen, waaronder het potentiële vermogen om te beschermen tegen kanker, de gezondheid van het hart te versterken, de botdichtheid te verhogen en het immuunsysteem te stimuleren. Het helpt ook maculaire degeneratie te voorkomen, de cognitieve functie te verbeteren, het risico op diabetes te verlagen en de gezondheid van de nieren te verbeteren. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is Blueberry Tea?

 1. Blueberry-thee wordt gemaakt door de gedroogde bladeren van de bosbessenstruik te laten weken, omdat deze bladeren vol zitten met antioxidanten en voedingsstoffen, net als het fruit dat de struik draagt. Bosbessen zijn de afgelopen decennia een van de meest gewilde vruchten geworden, na de ontdekking dat ze een krachtig antioxidantpotentieel hadden en een enorm positief effect op de algehele gezondheid kunnen hebben. Deze vruchtdragende struiken zijn inheems in Noord-Amerika, maar werden bijna een eeuw geleden in Europa geïntroduceerd en zijn nu in de meeste delen van de wereld te vinden.

 2. De meest voorkomende soort is Vaccinium cyanococcus, en het grootste deel van zijn gezondheidsvoordelen zijn afgeleid van de hoge concentraties anthocyaninen, polyfenolische verbindingen en andere fytonutriënten, evenals vitamine A, C, B en K, kalium, mangaan, zink en ijzer.

Voordelen van Blueberry Tea

 1. Het drinken van bosbessenthee is een verstandige keuze voor iedereen die de symptomen van staar, lage immuniteit, dementie, Alzheimer, diabetes, nierinfecties, hoog cholesterol, hypertensie, osteoporose, laag metabolisme, tekort aan voedingsstoffen ervaart, en bloedarmoede.

Hartgezondheid

 1. Blueberry-thee kan uw cardiovasculaire systeem op verschillende manieren een boost geven, te beginnen met het kaliumgehalte, dat kan werken als een vaatverwijdend middel om de bloeddruk te verlagen en uw risico op atherosclerose, beroerte te verlagen en hartaanval. Ten tweede is aangetoond dat de hoge concentratie proanthocyanidinen in bosbessenthee het risico op hartaandoeningen vermindert.

Cognition

 1. De antioxidanten in deze krachtige fruitthee kunnen uw cognitieve functie aanzienlijk beïnvloeden door oxidatieve stress en plaque-afzetting in de hersenen te voorkomen. Deze vertraging van je neurale verbindingen leidt tot de ziekte van Alzheimer, dementie en andere neurodegeneratieve ziekten, en de actieve stoffen in bosbessen kunnen je daartegen beschermen.

Digestie

 1. Galluszuur is een natuurlijk voorkomend antioxidant in bosbessen dat ontstekingen in het hele lichaam, inclusief de maag, kan verminderen. Door de bacteriële niveaus in de darm opnieuw in balans te brengen, kan het de spijsvertering optimaliseren, ongemak, krampen en een opgeblazen gevoel verminderen en symptomen van constipatie en diarree verlichten.

Immuunsysteem

 1. Ons immuunsysteem kan worden versterkt door zowel de vitamine C als de anthocyanen in bosbessenthee. Vitamine C stimuleert de productie van witte bloedcellen en werkt als een antioxidant, terwijl de anthocyanen vrije radicalen zoeken en neutraliseren voordat ze cellen kunnen muteren of apoptose kunnen ondergaan.

Vision

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Niergezondheid

 1. Twee zuren in deze thee, ellagische en hippuurzuren, helpen de urineblaaswand te ontgiften door de zuurgraad van de urine te verhogen. Bovendien kunnen deze actieve componenten van bosbessenthee het niveau van oxalaten in het lichaam verminderen, wat kan leiden tot nierstenen.

Diabetes

 1. Van bosbessenthee is bekend dat het de bloedsuikerspiegel verlaagt door de functie van de alvleesklier te optimaliseren, de insulinesecretie te verhogen en de insulineresistentie in het lichaam te verbeteren. Voor diegenen die lijden aan diabetes of anderen met een hoog risico om deze aandoening te ontwikkelen, werkt deze heerlijke thee zowel als een preventieve maatregel als een regulerende behandeling!

Botdichtheid

 1. Eval (ez_write_tag ([![!300,250

Circulation

 1. IJzer is aanwezig in bosbessenthee, net als calcium, dat de opname van ijzer door het spijsverteringsstelsel kan verbeteren. IJzer is ook een belangrijk onderdeel van rode bloedcellen, wat meer zuurstof betekent voor extremiteiten van het lichaam en weefsels die moeten worden gerepareerd of opnieuw moeten groeien. Verbeterde circulatie kan ook het energieniveau verhogen en symptomen van bloedarmoede voorkomen.

Potentieel tegen kanker

 1. Sarah A Johnson van Colorado University en Dr. Bahram H Arjmandi van Florida University, VS, hebben co-auteur van een onderzoekspaper waarin de eigenschappen van superfood van bosbessen en hun schijnbare effect op kanker worden benadrukt. De anthocyanen in deze bessen (en de bladeren die deze thee maken) hebben potentieel tegen kanker. Door regelmatig bosbessenthee te drinken, kunnen het galluszuur en andere antioxidanten in deze thee het risico op colon-, prostaat-, borst-, long- en baarmoederhalskanker meetbaar verlagen.

Hoe maak je Blueberry Tea?

 1. Het maken van bosbessenthee thuis is een eenvoudige en snelle manier om je lichaam een ​​gezonde boost te geven, en vereist alleen gedroogde bosbessenbladeren, warm water en natuurlijke zoetstoffen, zoals honing of suiker, indien nodig .

 2. Veel mensen maken bosbessenthee met de bessen zelf, maar de bladeren zijn ook krachtige bronnen van voedingsstoffen en bevatten zelfs sporen van cafeïne voor een extra energieke boost. Gedroogde bosbessenbladeren kunnen worden gekocht bij de meeste natuurlijke natuurvoedingswinkels, of ze kunnen worden verzameld en in het wild worden gedroogd. Voordat u wilde bosbessenbladeren verzamelt en gebruikt, moet u er absoluut zeker van zijn dat u de juiste bladeren oogst, omdat andere bessenrassen (die op bosbessen lijken) gevaarlijk kunnen zijn voor uw gezondheid.

 3. Ingrediënten

Bijwerkingen van Blueberry Tea

 1. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407