Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


10 geweldige voordelen van witte thee

10 geweldige voordelen van witte thee

 1. Het geeft diabetici verlichting van symptomen zoals verlaagde plasmaglucosespiegels, verhoogde insulinesecretie en overmatige dorst (polydipsie). Inname van witte thee helpt ook bij het afvallen.

 2. Er zijn verschillende soorten thee op de markt. Groene thee, zwarte thee, hibiscusthee en kamille thee zijn voorbeelden van soorten thee die mensen gewend zijn. Van inname van thee is al heel lang bekend dat het positieve effecten op de mens heeft en dit is waarom mensen het als het belangrijkste ingrediënt voor wijsheid, geluk en perfecte gezondheid noemen.

 3. Hoewel het als een gewone drank wordt geconsumeerd, heeft het veel gezondheidsvoordelen die kunnen worden verklaard nadat verschillende onderzoeken zowel in het heden als in het verleden zijn uitgevoerd. Vanwege deze voordelen wordt het beschouwd als een beter alternatief dan koffie, die een hoog percentage cafeïne bevat. Groene en zwarte thee zijn even voordelig, maar het is de witte thee die de minste verwerking ondergaat, die helpt bij het behouden van hoge niveaus van fytochemicaliën. Vanwege de minimale verwerking vereist de productie van witte thee veel minder tijd en arbeid dan berekend voor de productie van zwarte thee of groene thee.

 4. De geschiedenis suggereert dat het misschien in China is ontstaan. Met de veranderende dynastieën van China in het verleden, veranderde ook de productie van witte thee. Na verloop van tijd werden verschillende soorten thee gemaakt met behulp van een geselecteerd type theestruiken.

Voedingsfeiten witte thee

 1. Antimicrobiële eigenschappen die het lichaam beschermen tegen het optreden van ziekten. Het bevat tannines, fluoride en flavonoïden zoals catechines en polyfenolen. Deze verbindingen zijn verantwoordelijk voor de verschillende voordelen die deze thee biedt. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Gezondheidsvoordelen van witte thee

 1. De gezondheidsvoordelen van deze variëteit aan thee zijn onder meer:

Antioxidant

 1. Aanwezigheid van vrije radicalen in het lichaam leidt tot beschadigde lichaamsorganen. Het bevat polyfenolen die helpen bij het neutraliseren van deze vrije radicalen, waardoor ze minder destructief zijn. Resultaten van een onderzoek suggereren dat deze thee de antioxiderende effecten van zowel organen als plasma kan verhogen. Een andere studie werd gedaan om het neuroprotectieve effect van witte thee-extract op door waterstofperoxide geïnduceerde toxiciteit te onderzoeken. De resultaten van deze studie toonden aan dat de extracten met zijn antioxiderende eigenschappen helpen bij celneurobescherming.

Eigenschappen tegen veroudering

 1. De aanwezigheid van vrije radicalen draagt ​​in hoge mate bij aan een versneld verouderingsproces dat gepaard gaat met andere uitdagingen in verband met het ouder worden. Witte thee met zijn antioxiderende eigenschap kan ook het risico op vroegtijdige veroudering verminderen.

Huidverzorging

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Verbetert de mondgezondheid

 1. Voordelen voor de gezondheid van witte thee zijn onder meer verbetering van de mondgezondheid. De aanwezigheid van polyfenolen, flavonoïden en tannines helpen bij het remmen van de groei van verschillende bacteriën die plaquevorming kunnen veroorzaken. Het fluoridegehalte in deze thee kan ook effectief zijn om het risico op tandcariës of tandbederf / -holte te verminderen.

Eigenschappen tegen kanker

 1. Volgens een studie gepubliceerd in het tijdschrift Cancer Prevention Research, versnelde witte thee-extract de celdood in een bepaald soort longkankercel. De studie stelt dat witte thee een kankerbestrijdende werking kan hebben.

Besturing Diabetes

 1. Eval (ez_write_tag ([![!300,250

Verbetert cardiovasculaire aandoening

 1. Flavonoïden die in verschillende voedingsmiddelen worden gevonden, zoals witte thee, fruit en groenten, worden geassocieerd met een verminderd risico op cardiovasculaire aandoeningen. Deze flavonoïden helpen de bloeddruk te verlagen. De thee helpt ook bij de behandeling van dyslipidemie, endotheelfunctie en remt lipoproteïne-oxidatie met een lage dichtheid. Consumptie van deze vorm van thee, rijk aan flavonoïden, kan het risico op verschillende hartaandoeningen verminderen.

Antibacteriële Agent

 1. Ziekten en medische aandoeningen worden voornamelijk veroorzaakt door pathogenen, die het immuunsysteem aanvallen, waardoor het lichaam moeilijk op normale capaciteit kan werken. Witte thee heeft antibacteriële eigenschappen die onze huid kunnen beschermen tegen bacteriën en andere ziektekiemen. Verschillende producten zoals handzeep worden gemaakt met deze thee als belangrijkste ingrediënt. Consumptie van witte thee helpt ons lichaam te beschermen tegen infectieveroorzakende bacteriën en andere micro-organismen.

Verlicht verkoudheid

 1. Het is een goede remedie voor verschillende veel voorkomende ziekten. Inname van witte thee biedt verlichting voor mensen die lijden aan griep en verkoudheid.

Gewichtsverlies

 1. Drukke schema's en een verkeerde voedselkeuze kunnen gemakkelijk leiden tot gewichtstoename. Het afwerpen van die gewonnen kilo is misschien niet eenvoudig, vooral als er geen tijd is voor lichamelijke oefening. Leven volgens een bepaald dieetplan is een van de manieren om uit dit soort situaties te komen. Sommige van deze diëten zijn misschien niet leuk om aan vast te houden, in tegenstelling tot de inname van witte thee, die vergelijkbaar is met elke andere drank naar keuze. Studies suggereren dat inname van witte thee adipogenese, het proces van vorming van vetcellen, kan voorkomen en de levenscyclus van deze vetcellen, adipocyten genaamd, kan beheersen.

 2. Hoe selecteer je Witte thee consumeren?

 3. Het is beter wanneer gekocht en gebrouwen in de vorm van losse bladeren. Het consumeren van thee gebrouwen uit deze bladeren garandeert het bestaan ​​van voedingsstoffen in hun werkelijke vorm. Dit is beter dan theezakjes die zijn verwerkt.

 4. Het brouwproces is vergelijkbaar met dat van andere soorten thee. Het wordt altijd aanbevolen om zuiver of schoon water te gebruiken bij het brouwen. Het water moet voldoende worden verwarmd, maar niet op het kookpunt worden gebracht, omdat hierdoor de gevoelige componenten kunnen worden vernietigd. Voor een meer geconcentreerde thee die rijk aan smaak is, wordt het langer dan normaal laten weken. 1 à 2 theelepel witte theeblaadjes is de ideale hoeveelheid per kopje.

 5. Probeer verschillende soorten witte thee die op de markt verkrijgbaar zijn om uw thee-inname wat pittiger te maken. Verveling en wennen aan een specifieke smaak kan soms ontmoedigend zijn. Vier een goede gezondheid door vandaag de inname van witte thee te verhogen.

Vragen

 1. Is witte thee goed voor u?

 2. Ja, het is heel goed voor je, het stimuleert tot drie keer zoveel antioxidanten als andere variëteiten, zoals groene thee. Net als bij andere soorten thee, bevat het organische verbindingen en anti-verouderingsstoffen die kunnen helpen oxidatieve stress te verminderen en bepaalde chronische ziekten te voorkomen. Het kan helpen om de huid tegen ultraviolet licht te beschermen en zelfs de sterkte van het immuunsysteem te versterken.

 3. Hoeveel cafeïne is er aanwezig in witte thee?

 4. Er zijn slechts 28 milligram cafeïne in één 8oz. kopje witte thee, waardoor het een relatief laag niveau heeft in vergelijking met andere cafeïnehoudende dranken, zoals koffie of groene thee. Bijvoorbeeld, een kopje koffie gemiddeld ongeveer 95 milligram cafeïne per kopje, meer dan 3 keer de hoeveelheid in witte thee. Met andere woorden, het kan een energieke boost geven, maar is niet zo verslavend en leidt niet tot ontwenningsverschijnselen.

 5. Hoe maak je witte thee?

 6. Waar witte thee kopen?

 7. Je kunt het in elke supermarkt en natuurlijke gezondheidswinkels kopen, omdat er geen discussie is over de voordelen voor de gezondheid. Thee wordt wereldwijd in grote hoeveelheden geconsumeerd en hoewel witte thee minder wordt geproduceerd dan elke andere variëteit, is het nog steeds overal verkrijgbaar. Je kunt het kopen in grote big-box winkels zoals Target en Walmart, evenals bij onafhankelijke kruidendokters, koffie- en theedistributeurs en boerenmarkten.

 8. Wat is witte thee?

 9. Thee die na het drogen op geen enkele manier is verwerkt, wordt vaak witte thee genoemd. De naam "witte thee" wordt ook gegeven aan thee bereid uit onrijpe of jonge knoppen, wat leidt tot een mildere smaak van de gebrouwen thee. Hoe dan ook, witte thee beschrijft de bladeren van de Camellia sinensis-plant en is een van de meest populaire soorten thee ter wereld.

 10. Meenakshi Nagdeve, mede-oprichter, Organic Facts is een liefhebber van gezondheid en welzijn en is verantwoordelijk voor het beheer ervan. Ze heeft het Nutrition And Healthy Living Cornell-certificaatprogramma afgerond aan de Cornell University, VS. Ze heeft een postgraduaat in management van IIM Bangalore en B. Tech in metallurgische engineering en materiaalkunde van IIT Bombay. Daarvoor werkte ze enkele jaren in IT en financiële dienstverlening. Ze is een fervent volgeling van natuurgeneeskunde en gelooft in genezing met voedsel. In haar vrije tijd houdt ze van reizen en verschillende soorten thee proeven.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407