Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


11 Chocoladedesserts waarmee we geobsedeerd zijn

Dit is waar u echt voor betaalt met uw $ 13 Lunchtime salade

 1. Als je net als wij bent, ben je altijd op zoek naar de nieuwste chocoladedesserts. Maar wat is chocolade precies en waar komt het vandaan? Lees verder voor snelle feiten over een van 's werelds favoriete zoete lekkernijen, en bekijk een paar van onze favoriete chocoladedesserts uit het hele land.

 2. Wat is chocolade? Chocolade is de zoete voedselbereiding van cacaozaden. De zaden (of bonen) worden gefermenteerd, gedroogd, schoongemaakt, geroosterd, gemalen en vervolgens op smaak gebracht, meestal met vanille. Cacao, oftewel de 'cacaoboon', wordt al meer dan driehonderd jaar door veel culturen gekweekt, met enig bewijs van bittere chocoladedranken die dateren uit 1900 voor Christus. in Mesoamerica, gemaakt door de Maya's en de Azteken.

 3. Wat zijn de verschillende soorten? Vaak geconsumeerd in vloeibare, pasta- of blokvorm, is de meeste commerciële chocolade van vandaag zoet en valt onder een van de drie verschillende categorieën: donker, melk en wit. Elk van deze variëteiten heeft een variërende hoeveelheid cacaomassa (pure cacaomassa in vaste of halfvaste vorm), cacaoboter of ander vet, melk en suiker. Donkere chocolade is de puurste, gemaakt met cacaoboter, cacaolikeur, suiker en soms vanille. Melkchocolade bevat de toevoeging van melk of melkpoeder, vanille en meestal meer suiker. Witte chocolade heeft alles wat melkchocolade doet, behalve cacaolikeur.

 4. Gezondheidsvoordelen Chocolade is een bron van flavonoïden, voedingsstoffen die bekend staan ​​om hun antioxiderende en ontstekingsremmende gezondheidsvoordelen. Recent onderzoek geeft ook aan dat regelmatige chocoladeconsumptie (van de minder suikerachtige variëteit) andere mogelijke gezondheidsvoordelen kan hebben, waaronder het verlagen van cholesterol, het voorkomen van cognitieve achteruitgang en het verlagen van het risico op het ontwikkelen van hartaandoeningen.

 5. Hedendaagse chocolade Geschenken van chocolaatjes, zoals repen en snoepjes, zijn traditionele geschenken geworden op westerse feestdagen, zoals Pasen en Valentijnsdag. Chocolade wordt ook gebruikt in koude en warme dranken, waaronder chocolademelk en warme chocolademelk, evenals in alcoholische likeuren zoals creme de cacao. Hoewel cacao oorspronkelijk uit Amerika kwam, wordt tegenwoordig tweederde van de cacao in West-Afrika geproduceerd.

 6. Van romige mousses tot torenhoge cakes en decadente ijsjes, je hebt genoeg opties om aan al je chocoladebehoeften te voldoen.

1. CHOCOLADE HAZELNOT CREME BRULEE - ROOT (Philadelphia)

 1. Bij ROOT in Philadelphia zal een dromerige kijk op het klassieke Franse dessert voldoen aan al uw chocolade verlangens.

2. STRIPHUIS CHOCOLADECAKE - Strip House Midtown (New York)

 1. Bij Strip House Midtown in NYC is de legendarische 24-laags chocoladetaart een meesterwerk in gebak, en niet te vergeten, super lekker.

3. CHOCOLADE BUDINO - bloem + water (San Francisco)

 1. Fluweelachtig en rijk, dompelen in de chocolade budino bij bloem + water in SF is een geweldige manier om uw rustieke Italiaanse maaltijd te beëindigen.

4. CHOCOLATE BAR - The Boarding House (Chicago)

 1. Tik in je innerlijke graaf Chocula met deze bloemloze chocoladetaart geserveerd met chocolade-ijs.

5. CHOCOLADE PEANUT BUTTER MOUSSE - The Red Cat (New York)

 1. Twee van onze favoriete smaken, chocolade en pindakaas, komen samen in een decadente mousse - compleet met Caramel, Rice Krispy crunch en geroosterd marshmallow-ijs - bij The Red Cat in NYC.

6. CHOCOLADE CARAMEL BAR - Redbird (Los Angeles)

 1. Een prachtige traktatie van Redbird in LA, de Chocolate Caramel Bar wordt bereid met bourbonchocolade, gerookte pecannoten en bananen bevordert ijs.

7. CHURROS CON CHOCOLATE - Huertas (New York)

 1. Na een maaltijd van Spaanse kleine schotels in Baskisch geïnspireerde Huertas in NYC, graaf je in de verse churros, geserveerd met een heerlijke chocoladesaus die perfect is om te dunken.

8. GOTHAM CHOCOLATE CAKE - Gotham Bar and Grill (New York)

 1. Gotham Bar en Grill in NYC gerechten uit legendarische New American gerechten, inclusief een geweldige cake van chocoladeachtige goedheid, warm geserveerd met gezouten amandelijs.

9. BUDINO - Brigantessa (Philadelphia)

 1. De Budino Di Cuscusu Al Cioccolato in Brigantessa, een warme couscouspudding van Siciliaanse chocolade met gedroogde kersen en geroosterde amandelen, is de ideale aanvulling op de Zuid-Italiaanse geïnspireerde gerechten van het restaurant.

10. CHOCOLADE MOUSSE - Josephine (Boston)

 1. De zachte en romige chocolademousse is de perfecte manier om een ​​Franse maaltijd te eindigen bij Josephine, de favoriet van Boston,

11. CHOCOLADECAKE - Encuentro (San Francisco)

 1. Encuentro in SF, een lokaal juweeltje dat bekend staat om zijn boer-tot-tafel gerechten, maakt een heerlijke zuivelvrije, boom-nootvrije en ei-vrije chocoladeganache-cake met chocoladesaus.

 2. Misschien ook interessant voor u: 6 dingen die u nog niet wist over Rose9 manieren om uw zomer te verfrissen BBQ13 gefrituurde kipgerechten die we bij de emmer konden eten

 3. Ga voor het laatste nieuws over eten, drinken en restaurants naar de Reserve-blog en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407