Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


12 unieke races om in je leven te lopen

Aanbevolen bedragen

 1. Lopers zijn een uniek deel van de bevolking - ze worden wakker bij het krieken van de dag, trainen vaak bij slecht weer en melden zich aan om te lijden onder races van alle lengtes, inclusief ultramarathons. Maar er zijn races in heel de VS die ervaringen bieden die gezien moeten worden om te geloven!

 2. Van beroemde locaties tot evenementen die zelfs de meest kieskeurige fijnproever zullen imponeren, er is echt iets voor iedereen. Lees verder om 12 unieke races te zien en tips te krijgen om de planning en training voor je volgende avontuur te beginnen!

1. Cupid's Undie Run (februari)

 1. In meer dan 35 steden in de VS vieren hardlopers hun liefde voor hardlopen tijdens de maand van de liefde - in niets anders dan hun ondergoed! Cupid's Undie Run is een fondsenwerver voor de Children's Tumor Foundation en heeft geholpen om meer dan $ 16 miljoen op te halen voor de organisatie. Met fondsenwervende prikkels zoals V.I.P. open-bar toegang op het post-race feest, ongeveer een mijl rennen in je "slaapkamer beste" zal een ervaring zijn als nooit tevoren.

 2. "We hebben Cupid's Undie Run gecreëerd met als enige doel een fondsenwerver te hebben die een grotere plons in de emmer heeft dan de andere opties die er zijn", zegt Bobby Gill, mede-oprichter en COO van Cupido is Undie Run. "Met miljoenen donaties aan CTF die elk jaar worden ingezameld, zijn we succesvol voorbij onze stoutste dromen geweest. Bovendien zijn we er op de een of andere manier in geslaagd het grootste feest te creëren dat de liefdadigheidswereld ooit heeft gezien. Bonus!"

 3. Meer informatie **: ** Meer informatie over Cupid's Undie Run

2. The Great American Bacon Race (januari)

 1. Misschien denk je niet dat hardlopen en spek hand in hand gaan, maar dankzij The Great American Bacon Race in Orlando en Miami heb je het mis! Lopers hebben de optie om het evenement competitief te houden of als een leuke run. Wat je ook kiest, er zal genoeg spek op je wachten tijdens de finishfeesten.

 2. Doe het hele gezin mee dankzij de 1K Kids Bacon Dash of toon je snelheid en probeer een Golden Pig-leeftijdsgroepprijs te winnen. Wie weet? De geur van spek in de lucht kan je zelfs helpen sneller de finish te bereiken.

 3. Meer informatie **: ** Meer informatie over de Great American Bacon Race

3. Krispy Kreme Challenge (februari)

 1. De Krispy Kreme-uitdaging in Raleigh, North Carolina, begon in 2004 als een uitdaging tussen twee studenten en is sindsdien gegroeid tot meer dan 5000 racers. Lopers beginnen op de campus van de North Carolina State University en rennen 2,5 mijl naar Krispy Kreme, waar ze een dozijn originele geglazuurde donuts moeten eten. Voordat die 2.400 calorieën de kans krijgen om zich te vestigen, maken hardlopers de 2,5-mijl rennen terug naar de campus.

 2. "2.5 mijl rennen, 12 donuts verspillen en nog eens 2.5 mijl rennen kan je een beetje misselijk maken, maar het gevoel dat je krijgt na het helpen van de kinderen in het North Carolina Children's Hospital zal onmiddellijk elk kalmeren onrustige maag, "zegt Brandon Honeycutt, uitvoerend directeur van de Krispy Kreme Challenge.

 3. Meer informatie **: ** Meer informatie over de Krispy Kreme Challenge

4. Bay to Breakers (mei)

 1. Als "het oudste opeenvolgende jaarlijkse voetrace ter wereld" is Bay to Breakers een must-run voor elk niveau van hardloper. Sinds 1912 hebben hardlopers de straten van San Francisco bezocht om de unieke en levendige cultuur van de stad te vieren. In 1986 verdiende de race een plek in het Guinness Book of World Records als het grootste footrace ter wereld, met 110.000 deelnemers.

 2. Nu ziet het evenement meer dan 40.000 deelnemers en 100.000 toeschouwers de straten van de stad aan de baai vullen. Deze 12K begint in de baai van San Francisco nabij de Embarcadero en eindigt bij de Great Highway, waar gekostumeerde deelnemers opgewonden menigten ontmoeten op het Finish Line Festival. Of je nu rent, wandelt of gewoon kijkt, dit is zeker een avontuurlijke race die je niet snel zult vergeten.

 3. Meer informatie **: ** Meer informatie over Bay to Breakers

5. Carlsbad 5000 (april)

 1. Als u op zoek bent naar een 5K die professionele en amateurlopers naast elkaar ziet racen, is de Carlsbad 5000 iets voor u. Bekend als de 'World's Fastest 5K', is de race in feite in handen van een team van hardlopers, waaronder de Amerikaanse Olympian Meb Keflezighi.

 2. Deze 5K in Carlsbad is de thuisbasis van zowel de wereld- als de dames 5K-wereldrecords voor heren (respectievelijk in 2006 en 2000). Lopers houden van de baan vanwege zowel de snelheid als het adembenemende uitzicht op de oceaan, en als je wilt zien hoe je het doet ten opzichte van de concurrentie, is dit een geweldige plek om het te doen.

 3. Meer informatie **: ** Meer informatie over de Carlsbad 5000

6. Hood to Coast Relay (augustus)

 1. Bekend als "De moeder van alle relais", neemt Hood to Coast 1.050 teams mee op een reis van 199 mijl door Oregon. De teams van zes tot 12 lopers beginnen bij de Timberline Lodge op Mt. Hood en reis te voet naar Seaside, Oregon. Lopers worden toegewezen aan 36 afzonderlijke benen van de race, reizen met een busje over de baan wanneer ze niet rennen.

 2. Hood to Coast is de perfecte manier om jezelf zowel individueel als als onderdeel van een team te pushen. Deze historische race begon in 1982 met slechts acht teams en is uitgegroeid tot de monoliet die het vandaag is, met teams die trainen en reizen voor de ultieme estafette-uitdaging. Wees voorbereid op een episch weekend met teamgenoten die jou en je die-hard-hardliefde voor hardlopen ondersteunen.

 3. Meer informatie **: ** Meer informatie over Hood to Coast

7. A Christmas Story 5K / 10K Run (december)

 1. Filmliefhebbers willen de kans niet missen een deel van de klassieke film A Christmas Story te voelen. In december trekken hardlopers door de straten van Cleveland, Ohio, en wagen ze zich van het openbare plein (ook wel het voormalige warenhuis van Higbee) naar het beroemde A Christmas Story House en Museum, op ongeveer 5 km afstand.

 2. Deelnemers gekleed in konijnenpakken en karakterkostuums vullen de straten om te rennen, wandelen en tijd doorbrengen als een gezin op de beroemde filmsetlocaties. De opbrengst komt ten goede aan de A Christmas Story House Foundation, een non-profitorganisatie die de lokale gemeenschap dient en verbetert. Vier het vakantieseizoen zoals Ralphie en de bende en roep wat vakantiedag op - en wees niet verrast als je een paar lampjes ziet!

 3. Meer informatie **: ** Meer informatie over A Christmas Story 5K / 10K Run

8. Anchorage RunFest (augustus)

 1. Dit is een grote raceserie met heel veel opties, wat betekent dat er voor elke hardloper een race is. Het Anchorage RunFest heeft evenementen voor iedereen, van ultralopers tot kinderen, dankzij de zes races die gedurende een weekend plaatsvinden.

 2. Of u nu de 49K, marathon, halve marathon, 5K, The Anchorage Mile of de 2K voor kinderen kiest - of de Back to Back-uitdaging aangaat en de mijl racet op zaterdag en elke andere afstand op Zondag - deze raceserie is een geweldige manier om de grootste stad in Alaska - de meest noordelijke (hoewel niet-aaneengesloten) staat - op twee voeten te verkennen.

 3. Meer informatie **: ** Meer informatie over het Anchorage RunFest

9. Garmin-marathon in het land van Oz (april)

 1. Ga naar het Land van Oz en ren je een weg door de Garmin Marathon, Halve Marathon of 10K-baan. Gaststad Olathe, Kansas, die zijn naam ontleent aan een Shawnee-woord voor 'mooi', zal lopers charmeren en verrukken terwijl ze hun weg banen door deze kwalificatiecursus voor marathon in Boston.

 2. De race begon in 2004 als de Olathe Marathon en lopers van over de hele wereld reizen naar deze stad op slechts 30 minuten van Kansas City. Je ziet zelfs sommige deelnemers verkleed als Dorothy en vrienden! Dit is een grote race met de charme van een kleine stad, compleet met lokaal eten en drinken om te vieren tijdens de finishfestiviteiten. Je kinderdromen komen uit op deze reis naar Oz - en er is zelfs geen twister voor nodig om je daar te krijgen.

 3. Meer informatie **: ** Meer informatie over de Garmin Marathon in het land van Oz

10. La Sportiva Vail HillClimb (juli)

 1. Als u bergen wilt overwinnen, mis dan de Vail HillClimb in Colorado niet. Het derde evenement in de La Sportiva Vail Mountain Trail Running Series, hardlopers maken hun weg 12.4 km van Vail Village naar mid-Vail: een hoogtewinst van 2.200 voet.

 2. "Lopers uit het hele land bezoeken Vail tijdens de vierde juli-vakantie om te racen op de HillClimb, een waar testament van het prachtige uitzicht op de Gore Range en Holy Cross Wilderness die worden aangeboden in de hele hele run ', deelt een raceregisseur. Zowel beginners als gevorderden kunnen op de dubbelsporige route gaan - met toeschouwers die een gemakkelijkere tocht maken via een gondelbaan - met adembenemende uitzichten en een dag op de berg als geen ander.

 3. Meer informatie **: ** Meer informatie over de La Sportiva Vail HillClimb

11. Jurassic Trail Runs (juni)

 1. Diep in het hart van Texas willen dinosaurusfans en hardlopers een zomeravond racen na zonsondergang. Jurassic Trail Runs nemen lopers mee op een 15 km of 5 km trail langs 13,1 mijl langs dezelfde paden waar de dinosaurussen ooit rondzwierven (en hun voetafdrukken achterlieten).

 2. Lopers zijn gewapend met koplampen en zaklampen, die reflecterende pijlen verlichten die de weg wijzen langs het rotsachtige terrein. Blijf na de race nog even en bekijk het gebied nog beter door je weekend door te brengen met kamperen in Dinosaur Valley State Park.

 3. Meer informatie **: ** Meer informatie over de Jurassic Trail Runs

12. AJC Peachtree Road Race (juli)

 1. Vier de onafhankelijkheidsdag met hardlopers uit het hele land in de AJC Peachtree Road Race. Deze geliefde race in Atlanta is nu de grootste 10K ter wereld. Er is een loterijregistratiesysteem, waardoor het landen van een plek in de race een felbegeerde prijs wordt.

 2. "Elk jaar biedt de AJC Peachtree Road Race 60.000 mensen in Atlanta en de hele wereld de mogelijkheid om deel te nemen aan een grote traditie en gezondheid en fitness te vieren", zegt Rich Kenah, Atlanta Track Club uitvoerend directeur. "We zijn er trots op dat we bekend blijven staan ​​als de grootste wegrace van het land en 's werelds grootste 10K."

 3. Meer informatie: meer informatie over de AJC Peachtree Road RaceDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407