Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


6 beste voordelen van cranberry thee

6 beste voordelen van cranberry thee

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 09 december 2018

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is Cranberry Tea?

 1. Cranberry-thee is een thee gebrouwen met hele veenbessen in heet water, samen met wat kruidnagel en kaneel, voor de smaak. Terwijl de veenbessen sudderen en beginnen met het vrijgeven van hun sappen, wordt de thee doordrenkt met een breed scala aan antioxidanten, vitaminen en mineralen, waardoor het een heerlijke en extreem voedzame thee is. Er zitten anthocyanen en flavonolen in deze thee, samen met cafeïnezuur, resveratrol en tal van tannines, samen met vele andere actieve ingrediënten. Veenbessen worden al lang geprezen als een gezond fruit, maar hun zeer samentrekkende smaak maakt ze populairder in een gezoete sapvorm, in plaats van als een snack. In de vorm van cranberry-thee kun je de smaak echter veranderen en genieten van de voedingsstoffen met een hoge dichtheid in deze smakelijke drank.

Voordelen van cranberrythee

 1. De meest opvallende voordelen van cranberry-thee zijn de volgende:

 2. Laten we deze geweldige voordelen hieronder in detail bespreken.

Hartgezondheid

 1. Verbindingen gevonden in cranberry thee, variërend van anthocyanines tot tannines en flavonols; deze hoge concentratie maakt deze thee een uitstekend middel om oxidatieve stress te voorkomen en vrije radicalen te neutraliseren, waardoor een aantal chronische hartziekten wordt voorkomen. eval (ez_write_tag ([![!728,90

Urineweginfectie

 1. De reden waarom deze thee zo populair is bij vrouwen, is dat het snel urineweginfecties kan verhelpen, die vrouwen behoorlijk treffen. De genezende eigenschappen van deze thee, wanneer dagelijks verbruikt bij het begin van de infectie, kunnen de hersteltijd aanzienlijk verkorten.

Immuunsysteem

 1. Veenbessen zijn niet alleen rijk aan antioxidanten, maar ook aan vitamines en mineralen. De thee die van deze vruchten wordt gemaakt, kan op dezelfde manier de gezondheid van het immuunsysteem verbeteren en een verscheidenheid aan veel voorkomende infecties voorkomen.

Niergezondheid

 1. Met mate kan cranberry-thee het plassen stimuleren en de gezondheid van de nieren verbeteren; als er echter teveel wordt geconsumeerd, kan dit uw risico op het ontwikkelen van nierstenen verhogen, dus matiging is vereist.

Stress

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Tandheelkundige gezondheid

 1. Uit onderzoek is gebleken dat sommige verbindingen in veenbessen het moeilijker maken voor tandplak om zich aan de tanden te hechten, terwijl ook bepaalde bacteriële infecties worden geëlimineerd die het tandvlees en de tanden kunnen beschadigen.

Hoe cranberry thee te maken?

 1. Cranberry-thee is opmerkelijk eenvoudig te maken en je kunt grote hoeveelheden bewaren om op te slaan en voor later te bewaren.

Bijwerkingen Cranberry Tea

 1. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407