Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


9 geweldige vervangers voor kaneel

9 geweldige vervangers voor kaneel

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 05 april 2019

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Kaneelvervangers

 1. Er is een breed scala aan kaneelvervangers, zoals piment, kardemom, nootmuskaat, foelie, gemalen kruidnagel, gember, anijs, vanille-extract of vanillebonen en meer.

Pimentbessen

 1. Deze specerij heeft een vergelijkbare smaak als kaneel en is een goede vervanging in dessertrecepten. Voeg 1/4 van de aanbevolen hoeveelheid kaneel toe en voeg indien nodig meer toe naar smaak.

Cardamom

 1. Kardemom is een bijzonder goede vervanging voor kaneel in Indiase recepten.

Nootmuskaat

 1. Nootmuskaat heeft een vergelijkbare zoetheid als kaneel en is een goede vervanging voor gebakken voedsel. Net als piment is het de moeite waard om in eerste instantie zuinig te zijn met het bedrag dat u vervangt. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Mace

 1. Mace biedt een scherpere en minder zoete smaak dan nootmuskaat en is daarom een ​​goede kaneelvervanger in meer hartige recepten. Voeg het op dezelfde manier aan het recept toe als nootmuskaat en piment.

Kruidnagels

 1. Gemalen kruidnagel is een aardse, kruidige en zoete vervanging voor kaneel.

Verse of gemberpoeder

 1. Om het kruidige, verwarmende element dat kaneel aan een gerecht geeft, te krijgen, kunt u verse of gemberpoeder proberen.

Anijs of venkelzaden

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Vanille-extract of vanillebonen

 1. Een van de zoetste vervangingen, vanille-extract wordt het best met mate gebruikt voor dessertrecepten.

Combinatie

 1. Misschien wilt u proberen de hierboven aanbevolen substituten te combineren om een ​​goed afgeronde en unieke vervanging voor kaneel te krijgen die alle mogelijkheden aanvult. Vanille en kruidnagel kunnen bijvoorbeeld een smaak creëren die zowel verwarmend als zoet is, of de combinatie van kardemom en venkel kan geweldig werken in een curry.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Misschien wilt u proberen de hierboven aanbevolen substituten te combineren om een ​​goed afgeronde en unieke vervanging voor kaneel te krijgen die alle mogelijkheden aanvult. Vanille en kruidnagel kunnen bijvoorbeeld een smaak creëren die zowel verwarmend als zoet is, of de combinatie van kardemom en venkel kan geweldig werken in een curry.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407