Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Aardappelen en worst koekepan bakken
 
 
4-6 PortiesPTM45 min

Aardappelen en worst koekepan bakken


Ik noem dit gekscherend mijn ontbijt voor mensen die zich zorgen maken om hun verzadigde vetinname. Er is steeds meer bewijs dat verzadigde vetten een belangrijk en gezond onderdeel zijn van een uitgebalanceerd dieet. Je hersenen, hormonen en de celmembranen in elk deel van je er zijn lichamen van gemaakt. Koop wat goede worst, wat goede kaas en maak dit als een traktatie voor jezelf. Ze zeggen niet dat iemand "vet en blij" is zonder reden:)

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. In een 25 centimeter gietijzeren koekepan brokkel en bruin de ontbijtworst op middelhoog vuur. De kruimels moeten ongeveer van marmer zijn en doorworden. Haal de worst uit de pan en laat ze uitlekken op papieren handdoeken.Reserveer voor later en probeer het niet allemaal op te eten .
 2. Als je moet, giet of smeer een beetje van het worstvet uit de pan, maar dat hoef je echt niet te doen. Voeg de in blokjes gesneden aardappelen toe aan de pan en roer om het vet aan te smeren en te voorkomen dat het blijft plakken. peper en zout de aardappelen en bestrooi met knoflookpoeder. Roer en draai opnieuw, draai het vuur een beetje en doe een deksel op de pan. Controleer de aardappelen om de 5 tot 10 minuten, roer en draai zodat ze gelijkmatig bruin worden.
 3. Als de aardappelen bijna klaar zijn, voeg je de ui toe aan de pan. Draai en kook nog eens 10 minuten of totdat de ui gaar is en de aardappelen bruin en gaar zijn.
 4. Voeg de worst terug in de pan en bedek alles met de kaas. Plaats het deksel terug op de pan en laat de kaas nog 2-4 minuten smelten.
 5. Serveer met plakjes tomaat, een sprenkel peterselie of andere verse kruiden of gewoon ketchup.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407