Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Fusilli van kippen en Zwitserse snijbiet
 
 
4 PortiesPTM45 min

Fusilli van kippen en Zwitserse snijbiet


Het samenstellen van voedsel dat in het seizoen is, is een geweldige manier om de kosten te verlagen, zoals in dit gerecht met zijn snijbiet en pepers. Uit de pagina's van Canadian Living.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Snij snijbiet in ribben en bladeren; snijd ze in stukjes en apart apart.
 2. Snijd de kip over de nerven in centimeters (5 mm) dikke plakjes; kruiselings doormidden snijden. In grote koekenpan, de helft van de olie op hoog vuur verwarmen; bak kip, roer vaak, gedurende 4 minuten of tot het niet langer roze van binnen is. Haal uit de pan; blijf warm.
 3. Zet het vuur laag tot gemiddeld hoog; kook ui, knoflook, rode pepers en snijbietjes gedurende 5 minuten of tot ze zacht zijn. Voer de kip om in de pan. Voeg azijn, rozemarijn en snijbiet toe; dek af en kook, af en toe roerend, gedurende 4 minuten of tot snijbiet verwelkte.
 4. Maak ondertussen in een grote pan met kokend zout water 6 tot 8 minuten pasta of tot ze zacht maar stevig zijn; laat het goed uitlekken en keer terug naar de pot. Voeg het snijbietenmengsel toe en meng om te combineren.
 5. Klop het maïszetmeel in bouillon; voeg toe aan de koekenpan en kook op hoog vuur, kloppend, tot het verdikt is. Roer tot pasta. Serveer bestrooid met Parmezaanse kaas.
 6. VERVANGINGEN:
 7. In plaats van snijbiet, kunt u 1 bos broccoli gebruiken; voeg stengels toe zoals aangegeven en bloemen in plaats van bladeren.
 8. Als u verkruimelde gedroogde rozemarijn wilt vervangen door vers, gebruikt u 0,25 theelepel (1 ml) en voegt u deze toe met de ui.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407