Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Hobo bacon hamburger diners rsc
 
 
6 foil pouches, 6 PortiesPTM60 min

Hobo bacon hamburger diners rsc


  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Hak groenten in hapklare stukjes en dek ze af met olijfolie, zout en peper.
 2. Hak de knoflook fijn. Bedek met zout en smash met een mesmes tot een knoflook-zoutpasta ontstaat.
 3. Meng tot gehakt: knoflook zoutpasta, peper, olijfolie en gele mosterd. Roer tot alles goed gemengd is.
 4. Vorm vlees in 2,7 porties van 100 gram per stuk en smash in dikke hamburger pasteitjes op de folievellen. Wikkel een stuk spek rond elk stuk.
 5. Plaats groenten met spekburgers en vouw de foliehoeken naar boven om het voedsel in foliezakjes te omsluiten.
 6. Plaats de foliezakjes op de met folie beklede bakvorm en bak ze 30 minuten in de oven @ 400. Je zult vervolgens het overtollige van de groenten afvoeren en terugkomen om nog eens 15 minuten onafgedekt te koken. Hierdoor kunnen de groenten bruin worden en de uien carameliseren.
 7. Tap het water uit de groenten af ​​door een kant van elk foliezakje te openen, vorm het in de vorm van een tuit en giet het overtollige materiaal door het over een gootsteen te kantelen. De folie werkt uitstekend voor deze stap omdat de toppen van de folie aan de bovenkant van de zakjes afkoelen in seconden en je kunt ze vasthouden om de
 8. Open de zakjes zodat voedsel wordt blootgelegd en ga terug naar de oven om 15 minuten te blijven koken. Als je groenten meer gebruind en spek knapperig wilt, roost ze dan ook op hoge 15 centimeter van hitte gedurende 2-3 minuten.
 9. Deze hobo bacon hamburgerdiners zijn geweldig om onderweg te eten. De diners kunnen in de koelkast worden bewaard in dezelfde foliepakken die ze koken en kunnen gemakkelijk worden vervoerd voor picknicks en andere evenementen. Ze zijn ook veelzijdig met koken; bereid de foliepakken voor op het koken van te voren en gooi ze dan op een grill bij een barbecueplezier of een feest op de achterklep.
 10. Your hobos will be eating good!Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407