Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Italiaans kalkoen gehaktbrood in de slowcooker
 
 
1 loaf, 8 PortiesPTM2H40 min

Italiaans kalkoen gehaktbrood in de slowcooker


Ik hou van, hou van, houd van gehaktbrood! Ik ben constant op zoek naar het beste recept! Dit is een van de vele en absoluut heerlijk! Ik hoop dat je er net zoveel van geniet als: .: Gevonden op

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Druk een centimeter lang stuk anti-aanbakaluminiumfolie in een ovalen slowcooker-kom, met de niet-klevende kant naar boven gericht, zodat deze vlak naast de kom ligt en de uiteinden over de zijkanten hangen.
 2. Meng in een grote kom kalkoen, ui, groene paprika, ei, knoflook, 1/4 liter tomatensaus, broodkruimels, 80 liter kaas, 1 theelepel Italiaanse kruiden, knoflookzout en zwarte peper voorzichtig in elkaar. Plaats het gehaktbroodmengsel in de slowcooker. en vormen tot een 23 x centimeter log. Bedek en kook op HOOG 2,5 uur of op LAGE 2,5 uur of totdat de interne temperatuur 160 ° registreert op een directe leesthermometer.
 3. Ongeveer 7,5 minuten voordat het koken is voltooid, doe de resterende tomatensaus van 60 liter in een kleine kom en roer de resterende 2 eetlepels Parmeese kaas en 1 theelepel Italiaanse kruiden. Meng het tomatensausmengsel over gehaktbrood; dek af en blijf nog eens 30 minuten koken.
 4. Til het gehaktbrood voorzichtig uit de slowcooker met behulp van de foliehouder en plaats het op een snijplank. Gebruik twee lange offset spatels, til het gehaktbrood voorzichtig van de folie en plaats het op de serveerschaal. Verwijder folie en alle andere en serveer onmiddellijk.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407