Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Kaasachtige worst en tomatenmanicotti
 
 
6 PortiesPTM1H5 min

Kaasachtige worst en tomatenmanicotti


Dit is mijn echtgeno (o) t (e) lieveling, ik zou het elke avond van de week kunnen maken en hij zou gelukkig zijn! Een goede vriendin van me gaf ons het recept van een van haar tijdschriften, misschien Country Living?

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Kook pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking; afspoelen met koud water. Giet af en zet opzij.
 2. Verwerk tomatensaus en tomatenblokjes en groene pepers in een blender 20 seconden of tot ze glad zijn. Opzij zetten.
 3. Verwijder de omhulsels uit de worst en gooi deze weg.Kook de worst in een grote koekenpan op middelhoog vuur, roer tot het vlees is afgebrokkeld en is niet meer roze.Drain worst, indien gewenst, en keer terug naar de koekenpan. Doe roomkaas, ricotta en 1/2 liter mozzarella kaas. Schelp in manicotti schelpen; schik gevulde manicotti in een licht ingevette 13x9 inch-ovenschaal.
 4. Giet het tomatenmengsel over de schelpen; bestrooi met de resterende Een kom met een inhoud van 1/2 liter met mozzarella-kaas.
 5. Bak 20 minuten op 350 of tot kaas is gesmolten en bruisend. Laat de braadpan 10 minuten voor het serveren staan. Strooi de top erover met gehakte verse peterselie, indien gewenst.
 6. Opmerking: de braadpan kan tot 1 maand worden geassembleerd en ingevroren. De koelkast een nacht in de koelkast laten staan; bak, afgedekt, gedurende 30 minuten bij 350 of tot kaas is gesmolten en bruisend.
 7. Rundergehakt en tomatenmanicotti: vervang 400 gram mager rundergehakt voor worst. Doe dit in 0,5 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden, 1-theelepel zout, 1-theelepel peper en 1-theelepel venkelkorrel. Giet zoals aangegeven.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407